vineri

SANO- soluția ideală pentru curățenie




         Curățenia de toamnă nu înseamnă numai curățenie în sensul strict al cuvântului, ci este mai degrabă o bună ocazie pentru a adapta casa la noul sezon. Curățenia de toamnă poate fi tonică și să aducă o energie pozitivă tuturor membrilor familiei. Dacă te sperii doar la gândul tevaturii și al oboselii pe care le implică obligativitatea participării tale la acest ,,maraton” de sezon, află cum poți avea casa tot timpul curată fără să faci prea mult efort. 
În primul rând încearcă să menți ordinea peste tot. Aruncă toate lucrurile inutile, fără nostalgii și regrete - ziare și reviste vechi, hainele care ți-au rămas mici, etc. Încearcă să-ți faci un obicei din a pune de fiecare dată lucrurile la locul lor după ce le folosești- pune cartea la locul ei în bibliotecă, spală farfuria după ce-ai terminat de mâncat, pune toate hainele în șifonier/cuier după ce te-ai dezbrăcat. Vei fi încântată că totul în jurul tău arată foarte ordonat. 

Oricum, marea curățenie de-abia acum începe! Și... vorba-aceea: E vreo problemă?! O rezolvă SANO!


         Printr-o gamă extrem de amplă și diversificată de produse de curățenie a casei și igienă, Sano ne ajută să avem mereu o casă curată și parfumată, oferindu-ne la cele mai bune prețuri, articole de cea mai bună calitate - de la articole de toaletă și igienă personală, la produse de curățenie și mentenanță, detergenți pudră, lichizi și balsamuri de rufe, insecticide și pesticide, produse din hârtie și produse dedicate segmentului HoReCa și industrial, plus brandurile de cosmetică extrem de cunoscute - Careline și Natural Formula.

         Produsele mele preferate sunt Sano Floor Fresh Home, gama de produse pentru îngrijirea tuturor tipurilor de pardoseli (ceramină, granit, porțelan, marmură). De ce-mi plac așa de mult?! Sunt disponibile în trei arome: Relaxing Spa, Pampering Cotton, Indulging Soap, au un parfum irezistibil, așa că nu numai curăță dar și elimină toate mirosurile de mâncare și parfumează interiorul. Aceste produse au, de fapt, o eficiență 4 în 1: curăță, lustruiește și protejează toate tipurile de pardoseli, lăsând încăperea curată și intens parfumată. Parfumul reprezintă o particularitate unică a gamei cu un efect îndelungat de împrospătare a aerului. Aceste produse sunt disponibile în rețelele comerciale Cora, Carrefour, Auchan, Real, Metro, Penny, Selgros, Dedeman dar și online sau în magazinele tradiționale, în variante de 1 și 2 litri.

       Dacă ai planuri de curățenie pentru weekend și vrei ca totul să fie rapid, #AlegeSano. Încearcă aceste recomandari pentru mai mult timp în weekend, pentru tine și cei dragi! Așadar:

PENTRU BAIE:
Sano Anti Kalk WC - Gel concentrat pentru vasul toaletei. Conține Acid! Îndepărtează piatra și rugina de pe vasul toaletei. Lichidul vâscos alunecă greu și se lipește de suprafeța vasului de toaletă, pentru o curățare riguroasă și igienizare totală.
Sanobon 5 în 1 - detergent și odorizant pentru vasul toaletei, curăță, oferă strălucire, igienizează, parfumează și culorează apa. Previne depunerile de calcar. Conține agenți antibacterieni puternici, care igienizează la fiecare utilizare.
Sano Jet Baie - Spumă de curățare pentru băi. Distruge 99,9% din microbi într-un minut! Excelent pentru îndepărtarea pietrei, a petelor de rugină, reziduurilor de săpun, a mucegaiului și mucezelei. Curăță riguros căzi, accesorii de baie, cabine de duș, suprafețe din ceramică și porțelan. Produsul este eficient în omorârea Candida Albicans și Aspergillus Brasiliensis.


PENTRU BUCĂTĂRIE:
Sano Jet Bucătărie - Spumă de curățare pentru bucătarie! Excelent pentru îndepărtarea grăsimii. Curăță cu putere aragaze, cuptoare, chiuvete, robinete și suprafețe de bucătărie: marmură, porțelan, inox, Formica laminată și plastic. Este un tratament special pentru îndepărtarea grăsimilor și uleiurilor. Produsul este eficient în omorărea Candida Albicans și Aspergillus Brasiliensis.
Sano Spark Detergent Lichid pentru Vase - Curăţă în profunzime și oferă strălucire veselei și tacâmurilor chiar şi în apa caldă sau rece. O picătură pe un burete umed este suficientă pentru o cantitate mare de vase şi tacâmuri. Produs integral din ingrediente cosmetice, din materii prime de cea mai înaltă calitate cu extracte vegetale naturale ce curăță și protejează pielea sensibilă a mâinilor. Conține cel puțin 24% ingrediente active.


PENTRU SUFRAGERIE:
Sano Clear - Detergent pentru geamuri cu multiple întrebuințări.  Curăță și oferă strălucire geamurilor, ferestrelor, oglinzilor, ceramicii, obiectelor din porțelan și Formica, crom, plastic și alte tipuri de suprafețe. Nu este potrivit pentru suprafețe precum cele din frigider.
Sano Mobilă - Aduce la viață mobilierul! Protejează și reînnoiește aspectul mobilierului din lemn, redând strălucirea naturală. Formează un strat protector și de durată împotriva depunerilor de praf. Antistatic! Înlătură praful și amprentele.
Sano Carpet Plus - Soluția perfectă împotriva acarienilor! Nu conține pesticide! Curăță, îndepărtează ploșnițele de praf, are efect abtistatic, împrospătează orice tip de covoare și carpete, lăsând un ușor parfum de lămâie după folosire.

Niciun comentariu: