duminică

SavElectro - un univers al luminii



         În orice spațiu de relaxare sau de lucru, design-ul, atmosfera și ambientul se remarcă prin combinația de lumini și umbre. Totdeauna când vine vorba despre modul în care-ți amenajezi sau decorezi locuința, iluminatul este aproape la fel de important ca și culoarea pereților. O iluminare corespunzătoare creează un sentiment de căldură și face pe oricine să se simtă confortabil. Dacă  ești în căutarea unei soluții de modernizare a aparatului electric pentru un proiect de renovare sau de ce nu, a unui nou proiect, îți propun să ai în vedere cele mai interesante și variate corpuri de iluminat vintage pe care le poți găsi și în magazinul online SavElectro. Firma are ca domeniu de activitate vânzarea de materiale electrice și dispune și de o gamă variată de produse electrice incluzând cabluri și conductori, candelabre și aplice, siguranțe, tablouri, etc. Echipa SavElectro este interesată continuu să promoveze aparataj electric de calitate care să susțină calitativ și estetic orice tip de lucrare pe care o ai în vedere în acest domeniu.
         După cum spuneam mai devreme în proiectele de amenajare interioară un rol major îl joacă sursa de lumină. Aceasta definește ambientul, creează atmosfera și personalizează spațiul. O bună iluminare creează un sentiment de căldură și te face să te simți mai confortabil. Gama de corpuri de iluminat de la SavElectro este foarte variată- de la iluminatul clasic la iluminatul modern și iluminatul rustic (stil retro, vintage), de la iluminatul general la iluminatul de accent, de la iluminatul cald pentru casă la iluminatul birourilor, până la iluminatul grădinii și a terasei sau iluminatul arhitectural. 
         Iluminatul interior trebuie să satisfacă necesitățile funcționale la lăsarea serii dar, în același timp, este indicat ca structurile alese să respecte linia arhitecturală, stilul și destinația spațiului unde urmează a fi amplasate. Din ce în ce mai mulți oameni doresc să-și mobileze locuința într-un stil cât mai original iar achiziționarea corpurilor de iluminare vintage este pasul corect în acest sens. Cu siguranță poți opta pentru folosirea unor corpuri de iluminat vintage care sunt concepute special ca design pentru a fi compatibil cu orice tip de bec vintage însă acest aspect trebuie să fie atent corelat și cu restul amenajării. Stilul vintage, definit uneori ca stil retro modern, revine la anii 50-60 iar datorită utilizării culorilor pastelate și a formelor rotunjite, aduce interiorului o atmosferă de liniște și adăpost. Un corp de iluminat bine ales îi îndeplinește scopul său tehnic dar dă și eleganță spațiului, creând o atmosferă care pune în valoare mediul înconjurător și desori poate ,,vorbi” despre personalitatea posesorului. De la SavElectro poți achiziționa veioze de masă, lustre pendul și lampadare în stil vintage, care să corespundă exact stilului locuinței și ideilor tale de amenajare. Chiar dacă designul atinge epoca trecută, realizarea este foarte modernă și sigură.
        Stilul vintage încearcă să adauge amenajărilor elemente calde, primitoare, romantice care să transforme spațiul într-unul confortabil și personalizat. Lemnul, decorațiunile vintage dar mai ales corpurile de iluminat pot da spațiului influențe retro, vintage iar rezultaul va fi, cu siguranță, spectaculos!

Niciun comentariu: