sâmbătă

Ceasurile de damă Christina Diamonds


         Ceasurile de damă Christina Diamonds fascinează prin strălucirea și atenția deosebită la detalii dar mai ales datorită mecanismului elvețian de excepție. Din pasiune pentru frumos și unicitate, Chistina Hembo, femeia din spatele brandului Christina Jewerly & Watches, a creat un concept unic în lume prin care orice femeie își poate crea un ceas de damă unic, personalizat cu diamante veritabile și alte pietre preționase. O colecție unică, perfectă pentru oricare doamnă sau domnișoară care-și dorește să poarte o adevărată bijuterie cu un mecanism de o calitate unică, ireproșabilă. Toate ceasurile Christina Jewerly & Watches sunt însoțite de un certificat ,,Swiss Made”- cea mai înaltă distincție în orologerie. Acest certificat este un concept de calitate ce include atât atributele tehnice ale ceasurilor: acuratețe, fiabilitate, rezistență la apă și șoc; dar și pe cele estetice, cum ar fi: eleganța și originalitatea designului. Realizate cu foarte mare atenție la detalii, aceste ceasur i sunt considerate veritabile bijuterii ce reușesc să treacă testul timpului, rămânând la fel de minunate și performante cum au fost și în prima zi. 

         Ceasurile Christina Collet sunt singurele din lume pe care le poți crea singură. Se știe că diamantele sunt cele mai bune prietene ale femeilor. La Christina Diamonds, cu ajutorul unui T-bar, femeile își pot crea un ceas elvețian de la zero. La o curea din piele sau chiar o brățară personalizată, ele pot atașa pandantive, pot schimba discul cadranului obișnuit cu unul cu diamante sau pot adăuga elemente și pietre prețioase pe șina cadranului alături de diamantul din dotarea ceasului. Dacă se dorește un plus de unicitate, se poate adăuga oricând și talismane care să reprezinte preferințele proprietarului! Tocmai din această cauză, ceasurile sunt și foarte ușor de adaptat modei. Atenția la detalii cu care designerii crează fiecare ceas în parte are ca rezultat, de fiecare dată, un ceas unic, sofisticat și strălucitor, perfect pentru ținutele de zi dar și de seară, care va atrage atenția tuturor într-un mod deosebit și delicat.
         Nu îți spun mai multe lucruri despre aceste minunate, dar și adevărate opere de artă, te invit, așadar să-ți alegi un model pe care să-l personalizezi cu drag, mai ales că zilele acestea poți beneficia de astfel de oferte deosebit de tentante! 
         Crează-ți un model de suflet în care să investești ingeniozitate și bun gust, fără să-ți depășești, însă, bugetul. Intră în universul Christina Diamonds.ro și descoperă motivele pentru care o astfel de bijuterie va fi mereu o investiție în stilul tău vestimentar. 

         Sau poți face celor dragi cadouri minunate, că tot se apropie sărbătorile de iarnă! În România, Christina Diamonds SRL importă și ,,cea mai cool tehnologie care trebuie testată”, după cum spunea și USA Today. Numai de aici poți să iei cele mai la modă aceste accesorii originale pentru telefoane și tablete, la prețuri foarte avantajoase. Încă din 2016, când a apărut și în România, popsockets se bucură de un real succes și are numeroși utilizatori fericiți de utilitățile și calitatea celor mai iubite suporturi de telefon din întreaga lume.

Niciun comentariu: