duminică


Alege cu sufletul! Joita Lucian, fotograful tău de nuntă!




         Dacă se apropie ziua cea mare cu pași repezi și nunta la care te-ai gândit de-o viață îți crează mari emoții, e deja timpul să începi să te gândești la organizare: ce locație să alegi, ce DJ să tocmești și cu cât, unde și cum să găsești un fotograf nuntă cât mai priceput. Bineînțeles că toate aceste probleme trebuie rezolvate dar să începem cu ceea ce rămânem o viață întreagă: cu amintirile pe care le pot vedea copiii, chiar și nepoții noștri. Pentru că fotografia de nuntă nu înseamnă neapărat numai imagini, ci este povestea celei mai frumoase zile din viața ta iar ca aceasta să-ți trezească doar amintiri plăcute trebuie să alegi cu grijă cine-ți va spune această poveste. Pe piața fotografiei de nuntă există sute de oferte apărute ca ciupercile după ploaie, însă, trebuie să ai mare grijă: pentru că nu toate  acestea sunt neapărat ... ,,comestibile”. 


Vrei să afli ce trebuie să faci ca să găsești cel mai bun fotograf?


        În acest articol vreau să îți ofer câteva sfaturi legate de modul în care să îți alegi un fotograf nuntă potrivit ca să nu ai surprize neplăcute în ziua marelui eveniment. Alegerea unui astfel de fotograf pentru evenimentul mult așteptat și visat de-o viață poate fi o provocare pentru oricine. În primul rând trebuie să țineți cont că fotograful cu cele mai faine foto video nuntă nu este doar un tip care știe să apese un buton pentru a face o poză. El a ajuns la acest nivel după ani buni de perfecționare și multă, multă experiență. Și nu oricine se poate pricepe să scoată ce-i mai bun dintr-o imagine. Fotografierea unei nunți presupune imortalizarea mai multor momente ale zilei și, de asemenea, o abordare cu mai multe limbaje fotografice care să ofere un pachet foto video nuntă de cea mai bună calitate prin imaginație, creativitate, dăruire și, mai ales, artă. Tocmai de aceea, ar trebui ca prima întrebare pe care e bine să ți-o pui, după ce ai luat contact cu un fotograf nuntă, să fie legată, desigur, de compatibilitatea emoțională dintre voi: sunteți același tip de persoane sau vă deosebiți fundamental, având firi total opuse? Abia după ce ați vizionat întregul portofoliu foto video nuntă pe care acesta l-a realizat, puteți să vă dați seama dacă acesta e fotograful potrivit. Poți organiza, mai apoi, și-o întâlnire cu acesta și să petreceți ceva timp împreună pentru a observa dacă împărtășiți aceeași idee, viziune, filosofie despre evenimentul în sine. Pune în balanță mai ales punctele forte dar fără a le omite pe cele slabe astfel încât să poți decide cu ușurință în ce direcție înclină aceasta. atunci când stilul, comunicarea și perspectiva sunt optime, atunci și întregul pachet foto video nuntă va fi perfect.

Recomandarea mea - Lucian Joita, cel mai bun fotograf de nuntă din București


Eu cred cu tărie că la o nuntă cel mai important este fotograful, deoarece, datorită lui, poți retrăi la nesfârșit fiecare moment, fiecare emoție, fiecare gest. El este cel care transpune povestea voastră în cele mai frumoase imagini și consider că aparatul foto nu este altceva decât un simplu accesoriu. Pasiunea, respectul și imaginația fotografului sunt esența unei fotografii reușite. Un astfel de artist este Lucian Joita- cel mai bun fotograf nuntă București, după părerea mea. Acesta reușește cu ușurință să redea în imagini sentimentele, emoțiile și dragostea nu numai a mirilor dar și a celor prezenți la eveniment. Este un perfecționist foarte bine pregătit tehnic și, în același timp, un vizionar cu sute de proiecte în întreaga țară, dând dovadă, astfel, de imaginație și creativitate în orice împrejurare. Ceea ce am admirat întotdeauna la acest fotograf nuntă București este creativitatea care a contribuit de fiecare dată la unicitatea dar și la calitatea fotografiilor sale.

Alege înțelept la început, ca să fii mulțumit la final! Alege Joita Lucian- fotograf de nuntă București!


Niciun comentariu: