miercuri

Artrisalm- articulații fără dureri



         Articulațiile sunt zone de joncțiune formate din totalitatea elementelor care participă la unirea a două sau mai multe oase adiacente sau la distanță. Prin intermediul lor se permite mișcarea fără frecarea suprafețelor osoase, distribuția forțelor și amortizarea presiunilor aplicate la acest nivel. Altfel spus, prin articulații înțelegem acele zone ale corpului nostru prin care se unesc oasele iar durerile articulare sunt acele senzații de disconfort, de durere și de iritație ce pot apărea la oricare dintre articulațiile corpului uman. Oasele, articulațiile, tendoanele și mușchii sunt cele cu ajutorul cărora ne putem menține poziția, ne permit deplasarea și realizarea diferitelor mișcări. Formele de uzură ale oaselor sunt diverse, de cele mai multe ori dureroase, cu consecințe atât în viața profesională cât și în timpul liber. Mulți oameni se plâng de dureri articulare însă de cele mai multe ori acestea nu necesită neapărat o vizită la medicul specialist. 
         Durerile de articulații și oase sunt foarte comune și pot afecta pe oricine, indiferent de vârstă. Se știe că după patruzeci de ani aceste dureri sunt mai frecvente, însă și tinerii le pot experimenta în cazul în care suferă de reumatism sau au avut oase fracturate. Persoanele care suferă de obezitate sunt mult mai predispuse apariției durerilor articulare din cauza presiunii mari și constante care apasă pe oase. Aceste dureri sunt atroce, intense și greu de suportat și se manifestă, de regulă, la nivelul genunchilor, umerilor și coatelor.

Artrisalm - cel mai eficient remediu naturist pentru articulații dureroase


         După cum aminteam mai sus, articulațiile facilitează flexibilitatea și mobilitatea corpului uman, prin urmare acestea sunt intens expuse efortului și presiunii. De obicei, pentru prevenirea agravării simptomelor se recomandă administrarea suplimentelor alimentare pentru articulații. Acestea au o compoziție special creată penteu ameliorarea disconfortului și întărirea întregului sistem osteomuscular, cu repercursiuni pozitive asupra sistemului nervos. Suplimentele alimentare pentru articulații au puternice efecte antioxidante și antiinflamatorii și, în plus, sprijină imunitatea întregului organism.
        Artrisalm este un produs ayurvedic destinat persoanelor cu suferințe articulare. Artrisalm este un preparat complex, un remediu ayurvedic cu acțiune asupra articulațiilor. Obținut din plante (Vitex nirgundo, Boswellia serrata, Curcuma longa, Zingiber officinale, Withania somnifera, Allium sativum, Pluchea lanceolata, Gumacacia) cu un conținut ridicat de principii bioactive cu acțiuni și efecte directe asupra regiunilor articulare, contribuind astfel la îmbunătățirea capacității de mișcare, fiind util celor cu suferinșe articulare de tip reumatic, precum și în cazul acelora determinate de modificarea activității celulelor cartilajelor articulare. ngredientele sunt bogate și în substanțe antioxidante ce contribuie la detoxificarea organismului. Artrisalm mărește rezistența la infecții. Exercită și acțiuni protectoare asupra ficatului și de scădere a colesterolului. 

Alte tratamente pentru articulații dureroase


Suplimentele alimentare destinate ameliorării durerilor osoase și de articulații sunt cea mai eficientă și rapidă metodă de tratament, alături de mișcarea fizică ușoară făcută cu regularitate, băile fierbinți cu câteva picături de ulei esenţial (ienupăr, lavandă, chiparos, rozmarin), masajul de relaxare făcut, de regulă, cu un gel antiinflamator, streatching-ul și odihna care vor contribui împreună la îmbunătățirea stării generale. În cazul durerilor de articulații și oase se mai recomandă tratamentele balneare, băi de nămol și sare dar și terapiile complementare cu ultrasunete, laser sau raze infraroșii. 
În loc de concluzie
Durerile și bolile articulare nu sunt neapărat o parte inerentă a procesului de mîmbătrânire, ci pot fi doar semne că organismul tănjește după niște schimbări pe care doar noi le putem face în viața noastră, în primul rând în alimentație. Trebuie doar să ne ascultăm corpul și să-i dăm ce are nevoie. Doar așa acesta ne va răsplăti cu mulți ani de viață lipsiți de dureri.

Ai trecut sau aveți astfel de probleme? Cum le faceți față sau cum le-ați depășit? Împărtășiți în comentariile de mai jos experiențele voastre pentru că doar împreună putem reuși!


Niciun comentariu: