luni


Cu TEFAL LIBERTY SV7030 - călcatul rufelor devine o plăcere





         Călcatul rufelor se înscrie cu succes în lista treburilor casnice de la care nu mă pot sustrage, oricât aș dori. Mai ,,ratez” câte un prosop, o pijama sau bluziță de casă dar asta doar din dorința de a termina treaba mai repede, mai ales că nu mă pot declar fan al acestei activități. Oricât am disprețui această activitate, cămașa aceea shic pe care o purtăm cu plăcere de fiecare dată la birou trebuie călcată. Dacă până acum credeam că orice fier de călcat își face treaba la fel, adică să treci de cel puți 100 de ori peste o cută pentru a o netezi, acum m-am convins că nu e chiar așa. 

         Știți de ce? Pentru că am primit de sărbători un cadou minunat- un Tefal Liberty SV7030 - o stație de călcat absolut fantastică. Vă spun cu mâna pe inimă, toate detaliile oferite de producător sunt 100% adevărate- chiar este un produs performant ce oferă rezultate perfecte într-un timp foarte scurt. 

De ce-mi place mie Tefal Liberty, în mod special:

- Reduce de două ori timpul de călcare datorită jetului de abur de înaltă performanță, astfel poți netezi cu ușurință și cele mai aprige și încăpățânate cute sau articole vestimentare dificile. Cu cât folosiți mai mult abur, cu atât călcatul se realizează mai bine și mai repede.

- Design-ul compact m-a fascinat încă de la început. A fost cam ,,dragoste la prima vedere”. Este ușor de utilizat și nu te doare încheietura mâinii de la mișcările de du-te vino. Stația de călcat Tefal are un cadru cu o amprentă mai mică decât o foaie de hărtie A4, fiind concepută pentru a maximiza confortul și pentru a fi mai ușor de folosit. Să calc e cu adevărat o plăcere, acum!

- Se încălzește rapid, fiind gata de folosire în doar 2 minute.

- Talpa ceramică alunecă foarte ușor pe toate tipurile de țesături, fără să lase urme lucioase. Pentru a călca cu ușurință țesăturile delicate și de mari dimensiuni stația dispune de abur vertical. Acesta este ideal pentru a elimina cutele de pe costume, perdele sau hainele așezate pe umerașe.

- Întreținerea stației nu necesită un efort prea mare și datorită cartușului anticalcar ce asigură performanța de durată a aburului.

- Stația are și o setare specială, o setare ECO- aceasta reduce consumul de energie, menținând performanțele de la nivelul aburului. 

TEFAL LIBERTY transformă călcatul dintr-un chin într-o plăcere, în doar doi timpi și trei mișcări. Deci, pentru ca această activitate să devină o plăcere și pentru tine, e nevoie doar de un Tefal Liberty. Simplu, nu!?

Niciun comentariu: