duminică

Dureri și mobilitate scăzută!? Află cum să ai grijă de articulațiile tale!



         Pentru fiecare dintre noi libertatea de mișcare are o importanță vitală iar momentul în care apare chiar și cea mai mică restricție care ne limitează această libertate, începem să căutăm soluții pentru a stopa sau limita aceste problemele cu care ne confruntăm.
         Mișcările corpului uman nu ar fi posibile fără articulații. Oasele se unesc la nivelul articulațiilor, acolo unde se realizează o gamă variată de mișcări care fac din schelet un sistem extraordinar de mobil. Articulațiile reprezintă factorul principal în funcționarea aparatului locomotor. Există multe articulații cu mai multe grade de mișcare, cum ar fi articulația umărului dar și articulații cu mai puține astfel de grade-genunchiul practic se poate mișca fiziologic doar în flexie și extensie (rotațiile fiind insesizabile). Cele mai mari dar și cele mai solicitate articulații sunt șoldurile și genunchii, care trebuie să susțină cea mai mare parte a greutății corporale și să reziste mișcărilor repetitive zilnice. Nici articulațiile mici nu trebuie neglijate- mâna și articulațiile pumnului fiind, de altfel, și cel mai complex segment al scheletului uman. 
         În majoritatea cazurilor, problemele articulare sunt rezultatul procesului de îmbătrânire sau de uzură. Procesul de degradare articulară poate fi accelerat și de o serie de factori de risc, cum ar fi: obezitatea și supraponderabilitatea, efortul articular intens și prelungit, sportul, în special cel de performanță, precum și perioadele de imobilizare, pozițiile greșite și forțate ale corpului, un stil de viață sedentar. Astfel, putem observa că funcția articulară se deteriorează treptat și încep problemele- durerti, trosnituri în articulații, rigiditate articulară sau chiar imposibilitatea de a face unele mișcări, inflamație, deformări osoase.
Dacă-ți dorești ca sedentarismul să nu te afecteze, încearcă Dr. Hart Complex pentru articulații! Un supliment alimentar natural, special conceput pentru îmbunătățirea calității persoanelor cu durreri articulare sau pentru cele care prezintă factori de risc ce ar putea declanșa aceste dureri. Conține 7 ingrediente care acționează sinergic la nivel articular, asigurând optimizarea și regenerarea articulară.
1. Condroitina participă la stoparea decalcifierii oaselor și favorizează regenerarea cartilajelor.
2. Glucozamina susține mobilitatea articulară și ajută la refacerea țesuturilor articulare.
3. Acidul hialuronic contribuie la formarea colagenului și la secreția lichidului sinovial ce asigură lubrifierea componentelor articulației.
4. Vitamina C asigură suportul natural în procesul de sinteză a colagenului, inhibă hialuronidaza, asigurâmd conservarea concentrației optime de acid hialuronic, are de asemenea efect antioxidant și imunostimulator.
5. Manganul contrubuie la formarea normală a țesuturilor conjunctive.
6. Biswellia susține sănătatea articulațiilor, ligamentelor, tendoanelor și mușchilor.
7. Ghimbirul este un antioxidant natural ce contribuie la menținerea flexibiității normale a articulațiilor.

         Pentru a reduce disconfortul produs de inflamțiile locale poți folosi crema calmantă pentru articulații de la Dr. Hart- un produs destinat aplicării pe zonele de piele afectată, mai ales în zonele articulare și musculare. Datorită combinației de Condroitin sulfat, Glucozamidă și MSM, aceste substanțe pătrund rapid în piele, cu efecte benefice asupra inflamațiilor.

          Produsele sunt recomandate atât vârstnicilor cu suferințe articulare, cât și persoanelor active, în cazuri de suprasolicitare mecanică a articulațiilor (de ex. pentru sportivi). Cu ingredientele sale optim dozate, produsele Dr.Hart acționează deopotrivă pentru reducerea disconfortului articular cât și pentu menținerea flexibilității articulațiilor.

         Ajută-ți articulațiile! Ai încredere în Dr.Hart!


Niciun comentariu: