joi


Află unde poți beneficia de tratamente stomatologice premium în București!




         Încă din copilărie am învățat că prevenția este mai importantă decât tratarea unei probleme. Acestă expresie are legătură cu multe situații din viața noastră dar, cu siguranță, în anumite domenii, se potrivește perfect.
         În fiecare zi acordăm o atenție mărită felului în care arătăm, avem grijă de silueta noastră și depunem eforturi să fim la curent cu cele mai noi tendințe în materie de modă. Un singur lucru, însă, nu se va putea demoda niciodată- grija pentru sănătate! Se spune că zâmbetul este cartea de vizită a oricărei persoane și, deci, acesta este primul aspect pe care îl sesizăm când privim la cineva. Un zâmbet perfect, însă, nu se poate obține fără o atenție sporită acordată sănătății. 

Dar ce presupune această grijă pentru sănătate?


         Oamenii au abordări diferite în legătură cu sănătatea. Cu siguranță, însă, medicii stomatologi vor răspunde la unison la această întrebare- grija înseamnă în primul rând prevenție. Știm că prevenția presupune evitarea apariției afecțiunilor, pe când tratamentul înseamnă tratarea afecțiunilor apărute. Datele statistice arată clar că afecțiunile stomatologice ocupă primul loc între toate îmbolnăvirile organismului. Astfel, în rândul populației găsim o prevalență a cariei dentare de peste 90%, peste 60% din populație prezentând anomalii dento-maxilare și peste 60% din populația de 35 de ani prezintă parodontopatii. Aceste date sunt îngrijorătoare, mai ales pentru că știm cât de ușor pot fi evitate. 
         Este esențial ca fiecare din noi să cunoască simptomele afecțiunilor buco-dentare și a modului în care acestea determină alte afecțiuni ale organismului dar cel mai important este, de departe, recunoașterea importanței îngrijirii permanente a dinților. Cei mai mulți experți recomandă un control stomatologic la fiecare 6 luni - mai ales dacă sunt probleme legate de boli ale gingiilor. 

Dacă-ți dorești ca dinții tăi naturali să treacă testul timpului, trebuie să-ți alegi cu grijă medicul dentist. 


         Ai grijă ca acesta să aibă experiență, un cabinet curat, modern, dotat cu echipamente stomatologice care să permită tratamente și intervenții de cea mai bună calitate, în ton cu noile cercetări și tehnologii apărute. Nu te duce la orice cabinet stomatologic care-ți iese în cale! Înainte de a alege o clinică și un medic stomatolog este indicat să citești de pe net părerile/review-urile foștilor pacienți. De aici vei afla cum au fost tratați, calitatea  și prețurile serviciilor și cum anume și-au rezolvat problemele dentare ceilalți pacienți. Doar așa vei ști să-ți alegi medicul sau cabinetul stomatologic care să ți se potrivească perfect.

Știi unde poți beneficia de tratamente stomatologice premium în București?


Eu am ales Cris Smile- un cabinet stomatologic din București ce dispune de cele mai înalte standarde în domeniul echipamentului medical ceea ce permite ca tratamentele și intervențiile să fie de cea mai bună calitate. Cris Smile este o destinație perfectă pentru fiecare- copii, adulți sau vârstnici, unde chiar de la intrare ești întâmpinat, de fiecare dată, cu prietenie și profesionalism de întreaga echipă, într-un ambient sigur, în conformitate cu normele igienico-sanitare. Aici, problemele dentare pe care le ai sunt ascultate și evaluate cu atenție. Ți se prezentă foarte clar toate opțiunile de tratament, explicându-ți, în cele mai mici detalii, metodele și etapele ce vor urma, pentru ca, în final, împreună, să stabiliți care sunt soluțiile care ți se potrivesc cel mai bine. Pot spune că, de fiecare dată când am apelat la serviciile cabinetului Cris Smile, soluțiile stabilite împreună cu medicii dentiști, au fost cele mai corecte și avantajoase pentru mine. Și nu pot spune că au fost puține cazurile în care am apelat, împreună cu membrii familiei mele, la aceste servicii pentru a deține, la final, o estetică dentară impecabilă. 
         Fie c-a fost vorba de tratamente dentare simple (igienizări, albire dentară, plombe, coroane), fie de cazuri complexe (operație de molari de minte, tratamente stomatologice cu implanturi, tratamente parodontoză) sau de tratamentele pentru copii (aparat dentar, sigilări) Cris Smile a reușit să rezolve rapid orice tip de problemă, grație profesionalismului medicilor specialiști dar, cu siguranță, și a folosirii unei tehnologii de ultimă oră. Cris Smile a reușit să înlăture toate temerile legate de tratamentele dentare ale întregii mele familii, astfel că toți suntem ,,abonați” la serviciile clinicii. Prețurile tuturor tratamentelor sunt corecte și oglindesc pe deplin priceperea cu care medicii stomatologi oferă garanția unor rezultate impecabile. 

Ai grijă de sănătatea orală și bucură-te de dinți sănătoși mulți, mulți ani! Sub atenția unui medic stomatolog priceput, poți avea și tu dinți frumoși și sănătoși. Alege-l pe cel mai bun, alege Cris Smile! 

Niciun comentariu: