marți


Cum și de unde să-ți alegi rochia de banchet




         Pentru că în curând se va da startul banchetelor de sfârșit de an în școli și licee, m-am gândit că un scurt ghid de shopping ar prinde tare bine tuturor fetelor. Este de preferat să alegeți ceva potrivit oricărui tip de petrecere- de la cea sofisticată până la ceva casual care să se poată potrivi foarte bine și ca rochie de zi dacă îți pui o geacă de piele pe deasupra. Pentru că, de ce să nu recunoaștem, nimeni nu-și dorește să cumpere o rochie de unică folosință. Cu toate acestea, oricine-și dorește o rochie de ocazie încântătoare, care să-i scoată în evidență toate atuurile și în care să se simtă minunat toată seara. Și, apoi, trebuie să ne mai gândim că trebuie să ne rămână ceva din buget și pentru accesorii, nu-i așa!? Eu sper că am reușit să aleg câteva opțiuni care, cu siguranță, nu te vor ,,supăra” prea tare la buzunar. Orice ai alege, însă, nu uita că cel mai sexy accesoriu pe care-l poți avea cu tine e atitudinea: be cool! De fapt, nu contează ce porți atâta timp cât ești alături de prieteni și te simți bine!

Am folosit ca site de inspirație Fashion24 deoarece cuprinde toate modelele pe care eu le-aș purta plus alte zeci de modele pe lângă, care poate vouă vi s-ar potrivi de minune. Aceste modele pot fi purtate cu același succes și în alte împrejurări: un party, în club sau la orice alt eveniment important la care ești invitată. Cu siguranță cu aceste rochii de ocazie vei fi mereu în centrul atenției: admirată de bărbați și invidiată, dar în același timp și apreciată, de toate femeile din jur.
         Aceste rochii de seară sunt confecționate din materiale foarte variate. Sunt materiale care strălucesc, sunt scânteietoare, curg sau sunt unduitoare, susțin sau modelează pentru că tipul materialului va afecta forma rochiei și implicit a ținutei tale. Un material rigid creează o formă proprie, materialele mătăsoase se vor mula pe trup în timp ce materialele elastice vor arăta toate curbele și contururile corpului tău. Te sfătuiesc să-ți alegi cu grijă materialul pentru o vestimentație perfectă. Pentru a ascunde unele zone, îți propun să alegi rochii cu croială care au linii ce te înfrumusețează.
       Dacă ai burtică, ia-ți adio de la satin și mătase. Aceste materiale ies din discuție pentru că au proprietatea de a scote cu ușurință în evidență fiecare umflătură sau rotunjime nelalocul ei. Dacă talia ta nu este tocmai în formă de clepsidră, poți alege o rochie cu bretele subțiri, pentru a distrage atenția către bust, sau o talie înaltă, victoriană, o rochie lungă până-n pământ adaugă lungime, eleganță și, în același timp, prestanță.
          Dacă ai șoldurile late, te sfătuiesc să alegi o croială simplă, dreaptă sau aceeași talie victoriană, care atrage atenția mai mult asupra bustului. Evită și desenele din zona șoldurilor, acestea nu vor face decât să mărească și mai mult zona cu probleme.
         Un posterior rotund și ferm este pus cel mai bine în evidență de o rochie adânc tăiată în spate, care va rotunji și mai mult posteriorul cu care te mândrești. Rochiile lungi, cu trenă sau cele mulate ajută și ele la evidențierea lui. Dar dacă ai probleme în această zonă și posteriorul nu se ridică la nivelul dorit, poți oferi formă și definire cu o rochie în coadă de pește, ori o rochie cloș, în stilul anilor '60.
         Dar nu uita, distrează-te! Cel mai important lucru este, de fapt, să te simți bine oriunde te vei duce. Tehnica de bază pentru alegerea rochiei perfecte pentru banchet este să știi cine ești și ce vrei. Ai grijă să etalezi numai ceea ce dorești, altfel mai mult vei strica! Alege să fii tu însuți, să fii unică și adorată! Profită de prețurile mici, de modele splendide și deosebite, cu siguranță magazinul online Fashion24 este alegerea perfectă și pentru tine!


Niciun comentariu: