marți

Fii cu stil! Alege ONORE! 



Cravată versus papion


         În oricare ținută accesoriile sunt cele care fac cu adevărat diferența. Bineînțeles, că pe acestea le asortăm, de fiecare dată, în funcție de îmbrăcăminte. Accesoriile fac adesea diferența dintre o ținută comună și o ținută personalizată, care scoate în evidență un stil original, care să pună în valoare o garderobă masculină excepțională. Cravata și papionul reprezintă o parte esențială a garderobei bărbaților eleganți, două piese vestimentare bărbătești foarte diferite, atât din punct de vedere al croiului și al modelului cât și al stilului pe care îl adoptă. De cele mai multe ori este destul de greu să facem alegerea corectă între aceste două componente definitorii ale ținutei masculine - cravata și papionul.

Cravata- cartea de vizită a fiecărui bărbat care se respectă


         Cravata este unul dintre cele mai purtate accesorii în întreaga lume dar modul în care fiecare se raportează la acest accesoriu este diferit. Cravatele bărbătești reprezintă un adevărat simbol al societății și au o istorie foarte bogată în spate. Ele au rămas un accesoriu prezent în toate statele lumii și sunt încă percepute ca un simbol al luxului și al eleganței absolute. Cravata nu este doar o bucată de material pe care să o înnozi în jurul gâtului, ci reprezintă un accesoriu cât se poate de interesant, frumos și care poate scoate stilul oricui din anonimat. Și, cu siguranță, primul lucru la care cineva se gândește atunci când vede o cravată, este cuvântul ,,stil”. Pe lângă faptul că o cravată bărbătească oferă un look tineresc și modern, tot ea este cea care reușește să scoată din anonimat și să ofere un plus de valoare oricărei ținute.
          O cravată de calitate nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunui gentleman modern. Ca orice accesoriu, cravatele sunt menite să completeze perfect look-ul purtătorului. Onore.ro are cravate într-o varietate mare de culori, materiale și modele, ideale chiar și pentru cei mai pretențioși domni. La Onore.ro nu-ți va fi greu să-ți găsești cravata potrivită oricărei ținute alese. Oricum ar fi ea, cravata va rămâne pentru orice bărbat o adevărată carte de vizită. Alege Onore pentru o gamă diversă de cravate disponibile la cele mai avantajoase prețuri. Alege modelul care îți exprimă cel mai bine stilul personal și nu uita s-o porți cu atitudine!

Papionul - fluturele care te face sobru


          Papionul este fratele mai mic al cravatei, un accesoriu modern, rafinat, specific generației mai tinere, între 18-25 ani. (de la 25 de ani o cravată în garderobă reprezintă un must-have). Papionul este accesoriul care care face diferența dintre un gentleman și un bărbat doar îmbrăcat elegant. Acest accesoriu face parte din vestimentația festivă a bărbaților și tinde să înlocuiască tot mai des cravata pentru că dă un aer chic oricărei ținute. Și cu toate că în zilele noastre cravata este mai des prezentă în societate, papionul își anunță revenirea în cadrul evenimentelor fun-formal: ieșirile în oraș, petreceri, cine, etc. Papioanele sunt cel mai des purtate de cei care vor să creeze o imagine formală dar mai sofisticată.
          Ținutele de gală cer papion, neapărat. Papionul este un element rafinat, specific ținutelor de acest fel și se potrivesc la orice costum, orice culoare. Desigur că aceste procedee precum asortarea papionului cu restul costumului trebuie să urmeze o linie cât se poate de simplă. Colecția de papioane de la Onore reflectă difersitatea și rafinamentul bărbătesc al unor accesorii adresate domnilor cu dichis.
           Jack Freedman, directorul de planificare și dezvoltare al casei de modă Paul Stewart, consideră papionul ca fiind o metodă de a ieși în evidență într-o mulțime. Remarcă, deasemeni, un mare avantaj al papionului spre deosebire de cravată: dacă-ți verși cafeaua, îți pătezi doar cămașa, nu și cravata.

          Atât papionul cât și cravata au menirea de a crea o sinergie între toate elementele ținutei dar și de a fi indiciul caracterului uman ce se ascunde în spatele posesorului. Deasemeni, acestea primesc suportul materialelor și nuanțelor costumului dar și al celorlalte accesorii- butonii, batista, șosetele, pălăria, broșa, bretelele sau brâul. 

          În vederea purtării acestor două elemente este nevoie nu în ultimul rând de bun gust și rafinament.


Niciun comentariu: