joi

Top 3 cele mai IMPORTANE obiecte pentru dezvoltarea fizica a copilului




          In cele mai multe dintre cazuri, viitorii parinti cumpara o sumedenie de lucruri pentru cel mic, insa, din cauza entuziasmului, acestia nu mai acorda importanta cuvenita produselor de baza. Acestea din urma joaca un rol esential in dezvoltarea fizica a copilului, tocmai acesta fiind motivul pentru care mamicile si taticii ar trebui sa faca cele mai bune si inspirate alegeri. In cele ce urmeaza, vei putea descoperi care sunt cele mai importante obiecte in dezvoltarea prichindelului tau, dar si detaliile pe care sa le ai in vedere atunci cand le achizitionezi.

          Cele mai IMPORTANTE 3 obiecte pentru dezvoltarea fizica a juniorului:


          1.Patutul
         Cu siguranta, unul dintre cele mai importante obiecte care pot influenta fie pozitiv, fie negativ dezvoltarea fizica a prichindelului tau este patutul. Inca din primele zile de viata, cand sistemul osos si cel muscular ale prichindelului nu sunt dezvoltate, bebelusul tau isi va petrece majoritatea timpului stand in patut. Astfel, devine esential sa faci alegerea potrivita in ceea ce priveste patul micutului tau. In acest sens, gasesti cele mai confortabile si calitative patuturi pentru cei mici in magazinul online Babyneeds. Produsele pe care le gasesti aici sunt fabricate special pentru bebelusi si dispun de toate conditiile de confort si siguranta, astfel incat sa permita dezvoltarea corecta si sanatoasa a copilului. 

          2.Premergatorul
         Un alt obiect esential pentru buna dezvoltare fizica a copilului se refera la premergator. Invatarea mersului implica trei etape, iar premergatorul sustine parcurgerea acestora, in asa fel incat micutul sa nu se expuna eventualelor accidente si sa nu se confrunte, pe viitor, cu probleme la nivelul coloanei. Mai mult decat atat, daca vei miza pe un premergator accesorizat cu diverse jucarii interactive, acest obiect il va ajuta pe micutul tau sa isi dezvolte rapid diverse abilitati, in special coordonarea si motricitatea. De exemplu, poti miza pe unul dintre modelele disponibile in oferta Babyneeds, insa asigura-te ca alegerea ta este in conformitate cu varsta, intaltimea si preferintele juniorului. 

           3.Caruciorul
         Tot atat de important pentru dezvoltarea armonioasa a celui mic este si caruciorul. La fel ca in cazul patutului, bebelusul tau va petrece foarte mult timp in carucior, inca din primele zile de viata. Tocmai de aceea, trebuie sa ai in vedere anumite aspecte atunci cand achizitionezi acest obiect, astfel incat siguranta, confortul si, implicit, starea de sanatate micutului sa nu aiba de suferit. Mai exact, asigura-te ca spatarul caruciorului are mai multe nivele de inclinare, pentru ca piticul tau sa adopte o pozitie corecta si lejera, in functie de activitatea pe care o desfasoara atunci cand este transportat. In plus, ai grija ca manerul caruciorului sa fie reglabil pe inaltime, astfel incat copilul sa poata fi orientat catre parinte si, totodata, acesta sa poata fi supravegheat in permanenta.

         Acestea fiind spuse, pe langa hainutele, jucariile si vesela pentru bebelusul tau, este esential sa acorzi o atentie sporita si celor trei obiecte mentionate anterior, intrucat acestea joaca un rol important in dezvoltarea fizica a micutului.


Niciun comentariu: