vineri

Alfamobility.ro - accesorii smart care facilitează mobilitatea




         Suntem obișnuiți să folosim laptopul acasă sau la serviciu și majoritatea recunoaștem că am devenit chiar dependenți de el. Trebuie să ținem cont de câteva sfaturi pentru a nu trece prin trauma de a-ți pierde gadgetul preferat sau, mai rău, datele de pe el. 

         Iată cele mai mari greșeli pe care le fac iubitorii de laptop:


* Blochează fantele de aerisire. Din cauza aceasta, laptopul se încinge foarte rău (se supraîncălzește) și, astfel, riști să ți se ardă toate componentele, mai ales dacă folosești laptopul (tableta sau telefonul) în pat/canapea sau fotoliu. Pentru a nu risca stricarea acestor device-uri de la alfaMobility.ro poți achiziționa o mulțime de soluții extrem de eficiente pentru a face experiența ta zilnică mult mai comodă și productivă. Astfel, poți achiziționa de aici accesorii premium (de ex. un suport universal și total reglabil pentru electronice sau orice alte accesorii inovative smartphone) care te vor ajuta cu durerile de spate și cu o ergonomie perfectă, oferindu-ți posibilitatea de a folosi orice tip de dispozitiv, în orice poziție, super comod și în perfectă siguranță și stil. Cu ajutorul acestor accesorii inovative, electronicele tale vor dispune de spațiu pentru răcire și vor sta ferm în orice poziție, fără a le zgâria sau murdări.

* Ridică laptopul ținându-l de ecran- acest lucru distruge, în timp balamalele și, astfel, vei risca să strici și imaginea ecranului. 

* Folosesc laptopul fără antivirus - În cazul în care un malware își face loc la tine în sistem, poți pierde o mulțime de date. De asemenea, viteza aparatului tău poate scădea. 

* Alimentează laptop-ul de la o priză cu probleme sau, mai rău, desfac laptop-ul, chiar dacă nu se pricep deloc.

         AlfaMobility.ro oferă mobilă deșteaptă pentru oricine


         Încă de anul trecut, cele mai mari târguri IT au pus, din ce în ce mai mult,  accentul pe mobilitate, cu atenția concentrată spre telefoanele mobile care devin tot mai deștepte. Pentru o astfel de lume globalistă, alfaMobility.ro oferă o mulțime de accesorii inovative care facilitează mobilitatea, atât în timpul serviciului, acasă, în excursie, când faci sport sau, când pur și simplu te relaxezi, astfel încât ea să devină ieftină, rapidă, accesibilă, ecologică, eficientă, comodă, neprimejdioasă. Aici poți găsi cele mai noi și inovative produse pentru telefon, bicicletă sau mașină (suport tetieră telefon sau tabletă), sporturi, până la genți multifuncționale care să te ajute să transporți orice gen de echipament, în funcție de locul și activitatea pe care dorești s-o faci.

         AlfaMobility.ro este bazarul cu accesorii perfecte pentru mobilitatea ta!



Niciun comentariu: