joi


5 sfaturi ESENTIALE pentru reducea costurilor de intretinere ale cladirilor de birouri




         Fie ca esti administratorul unei cladiri de birouri sau chirias al unui asemenea imobil, pe care trebuie sa il gestionezi logistic si financiar, este important sa descoperi micile secrete ale acestei indatoriri, care contribuie la reducerea costurilor de intretinere. Nu doar ca ai sansa de a reduce simnificativ cheltuielile, ci vei putea eficientiza modul de administrare a spatiului tau in cele mai mici detalii.
         Gestionarea unei cladiri de birouri ridica in permanenta provocari, in special atunci cand este necesar sa indeplinesti functii de intretinere care sa protejeze cladirea si sa creeze confortul angajatilor deopotriva. Toate aceste decizii sunt in mana ta, insa ai nevoie de ajutorul de nadejde al unor profesionisti care au testat si recomanda produse, servicii si solutii cu scopul de a reduce si eficientiza costurile de intretinere ale oricaror tipuri de cladiri de birouri.

Afla din acest articol care sunt cele 5 sfaturi esentiale pe care sa le urmati numaidecat:

1. O prima metoda de a atrage atentia asupra risipei de plastic, hartie si mancare ce exista intr-un singur birou sau institutie este colectarea selectiva si reciclarea deseurilor. Acum poti apela la o firma specializata de reciclare, iar pe Arli.ro ai modele de cosuri pentru gunoi, ca sa colectezi eficient resturile. Astfel, nu doar ca indeplinesti o datorie fata de mediul inconjurator, ci si fata de angajati, care vor deveni mai responsabili si vor economisi banii irositi pe topuri de hartie, carton, obiecte din plastic si mancare. In timp, reducerea costurilor de administrare ale unui asemenea serviciu se vor resimti si in bugetul firmei.

2. Consumul crescut al energiei electrice poate fi gestionat rapid si ecologic prin instalarea unor panouri solare, care redistribuie energia soarelui gratis. Investitia se amortizeaza rapid, iar facturile cladirii vor disparea in cel mai scurt timp. Instalarea unor panouri solare se poate face la constructia cladirii sau dupa, necesitand un minim de investitii in bani si spatiu. Intreaga cladire poate deveni, astfel, independenta energetic si scutita de pene de curent.

3. Este momentul sa inlocuiesti consumabilele din cladire cu produse ecologice sau reciclabile. De exemplu, poti renunta la uscartoarele de maini electrice, care raspandesc usor microbii si sunt mari consumatoare de energie, cu dispensere de prosoape din hartie reciclata, pe care le gasesti pe www.arli.ro si inlocuieste tacamurile si farfuriile din plastic cu cele din inox si ceramica. Consumul lor excesiv afecteaza in fiecare luna bugetul de administrare al firmei.

4. Recicleaza sau vinde mobila si aparatura veche din cladire. Vei gasi, cu siguranta, cumparatori sau organizatii ce au nevoie de donatii in mobila, imprimante, xeroxuri si altele asemanatoare. Mai mult, la cumpararea unora noi, poti beneficia de avantajele serviciului buy-back, pe care multe magazine inca il au activ. Incearca sa fii cat mai creativ cu piesele de mobilier si aparatele uzate, pentru a nu pierde investitiile.

5. Instaleaza dozatoare de apa pe etaj. Folosind dozatoarele cu filtre, conectate direct la instalatia blocului, poti oferi angajatilor apa curata de baut intr-un mod eficient pentru bugetul tau. Vei scuti, astfel, semnificativ cheltuielile lunare, care absorb sume impresionante din bugetul de intretinere.
Iata, asadar, cum poti eficientiza lucrurl intr-o cladire de birou, in timp ce scazi sumele de bani allocate intretinerii si satisfaci, totodata, nevoile angajatilor.



Niciun comentariu: