sâmbătă


Graviola- fructul care vindecă cancerul



Cancerul este boala secolului în care trăim. Se manifestă în diverse forme și are o imagine extrem de neplăcută în viața noastră. Oamenii caută diverse modalități ca să îi facă față, să îl învingă. Și cum miracolele chiar există, e imposibil ca fiecare din noi să nu cunoască măcar câteva persoane care au reușit să învingă această boală urâtă! Eu vreau să vă spun povestea Ancăi, o învingătoare, o fată extrem de altruistă, veselă, înțeleptă și curajoasă care a câștigat lupta cu cancerul cu ajutorul unei diete (alimentație vegană) pe bază de cereale, semințe, fructe, lapte vegetal și a unui supliment alimentar revoluționar.

Natura încă ne oferă tratamente cu beneficii terapeutice asupra organismului
Cancerul este, conform studiilor de specialitate, una dintre principalele cauze de mortalitate la nivel mondial, însă majoritatea specialiștilor în medicină naturopată pe care i-a consultat prietena mea i-au propus un remediu eficient în lupta infecțiilor grave, ce este folosit, de asemenea, și pentru prevenirea mai multor tipuri de cancer, întrucât reduce tumorile și întărește sistemul imunitar. Este vorba despre Graviola Star, un supliment alimentar pe bază de graviola, ale căror proprietăți sunt cunoscute încă din cele mai vechi timpuri: Graviola, supranumit și ,,citostaticul natural” are un conținut de 82 de substanțe pe nume Acetogenine diferite, ce sunt deosebit de eficiente în  chimioterapie. Dar puţină lume cunoaște faptul că doar frunza de Graviola este anticancerigenă, și nu fructul, așa cum este publicat în multiple materiale distribuite pe net. De fapt, extractul standardizat din frunză de Graviola posedă această caracteristică. Același lucru îl putem spune și despre măslin, ale cărui fructe hrănitoare și gustoase ne aduc imense beneficii, însă doar extractul din frunză de măslin este anticancerigenPrietena mea a aflat că, potrivit numeroaselor studii fructul graviola și sucul obținut prin pasarea fructului proaspăt de graviola contribuie eficient la curățarea a tot ceea ce înseamnă celulă nespecifică corpului uman. Mai mult decât atat, Anca a constatat că frunzele din care face ceaiul de graviola pot fi folosite cu succes în cazul durerilor de cap și în cazul insomniei (acestea conțin și antioxidanti cunoscuți în lupta împotriva inflamațiilor). 

Dar cum acționează graviola? Graviola distruge celulele canceroase, fără a afecta, însă, celulele sănătoase ale corpului uman, ajutând astfel la o bună funcționare a întregului organism.
Beneficiile graviolei au fost dovedite de-a lungul timpului, întrucât cei mai mari producători de medicamente din Statele Unite ale Americii au investit în experimente efectuate de-a lungul a 20 de ani, în urma cărora s-a stabilit faptul că substanțele active regăsite în Graviola nu doar că identifică celulele maligne, însă le și distruge, acțiune valabilă pentru 12 tipuri de cancer, între care colon, mamar, de prostată, pulmonar, hepatic și chiar cancer pancreatic. Conform studiilor efectuate de specialiști de-a lungul timpului, Graviola este eficientă în lupta infecțiilor grave, întrucât pe lângă faptul că stopează dezvoltarea celulelor canceroase, întărește sistemul imunitar și mai mult de atât, conform unor studii se pare că are o putere de 10.000 de ori mai mare decât Adriamycin, un medicament cunoscut, folosit în scop chimioterapeutic.
Pe lângă proprietățile benefice pe care le are în lupta cu cancerul, Graviola este eficient pentru a preveni și pentru a trata afecțiuni ca astm, hipertensiune, diabet și chiar corectează tulburări hepatice. Studiile de specialitate au arătat faptul că Graviola are numeroase beneficii pentru menținerea stării de sănătate, grație fito-chimicalelor regăsite în frunze, semințe și tulpină, acestea având rolul de a stopa dezvoltarea celulelor canceroase. Așadar, Graviola este un supliment alimentar ce inhibă virusul de hepatita B și cancerul hepatic, creșterea celulelor canceroase și calmează durerile. Printre beneficiile oferite de Graviola se numără și faptul că acționează ca un adjuvant în tratamentul cancerului de plămâni, ficat, colon, pancreas și de rinichi și, în plus, are proprietăți antibacteriene, antiparazitare, astringente, febrifuge, hipotensive și chiar vasodilatator.


Anca crede în puterea miraculoasă a naturii! Văzând-o din nou fericită și sănătoasă, pot să afirm și eu același lucru!


Niciun comentariu: