miercuri

Alfamobility.ro ridică ștacheta în mobilitate



Tehnologia mobilă a cunoscut în ultimii ani un adevărat boom de dezvoltare și diversificare. Acum, aproape oricine îşi poate permite un smartphone sau o tabletă, acestea devenind pentru cei mai mulţi un gadget nelipsit. În viitorul apropiat pesemne că vom dispune de încărcare wireless cum dispunem acum de wi-fi. De asemenea, a scăzut foarte mult și vârsta utilizatorilor de smartphone-uri şi tablete (acestea putând fi utilizate chiar și de către un copil de grădiniță), iar preţurile devin din ce în ce mai accesibile. 
Piaţa de accesorii pentru smartphone şi tablete este una dinamică şi imprevizibilă. Piaţa accesoriilor s-a dezvoltat odată cu piaţa de terminale mobile: cu cât acestea au devenit mai complexe, cu atât şi accesoriile au devenit mai diversificate. Din acest motiv, a fost necesară o continuă adaptare la cerinţele clienţilor şi la echipamentele pentru care se produc accesorii. Deţinătorii de smartphone şi tablete caută, în primul rând, accesorii pentru protecţia device-urilor - folii pentru protecţia ecranului, carcase sau huse care să protejeze aparatul de zgârieturi sau lovituri. După ce şi-au asigurat acest kit minim de protecţie, de regulă achiziţionează şi alte accesorii, precum căşti cu fir sau fără, boxe, încărcătoare externe, încărcătoare auto pentru telefon si tableta sau carduri de memorie mai mari decât cele stock, suport tableta si telefon, etc. 
Un smartphone sau o tabletă devine, astfel, puţin mai mult decât un instrument, el poate deveni un accesoriu în sine. Cei mai mulți tineri tind să-şi personalizeze gadgetul, să îl asorteze cu stilul vestimentar; aleg, astfel, carcase fashion, colorate, cu imprimeuri creative sau, dimpotrivă, aleg un design sobru, simplu. Și, indiferent de ceea ce ne conduce viața- stilul, simplitatea sau rafinamentul- numai la AlfaMobility.ro găsim o diversitate de accesorii elegante și utile pentru oricare dispozitiv pe care-l deținem, dar și accesorii care sporesc experiența noastră mobilă. Pe scurt, alfaMobility este cel mai cool bazar cu accesorii pentru mobilitatea tuturor - asta pentru că simțim din ce în ce mai mult că suntem cu toții parte a unei rețele mobile și rapide și, astfel, tindem continuu să ne îmbunătățim mobilitatea. 
Dacă înaintea erei smartphone, accesoriile pentru telefoane mobile constau în cablu de încărcare, baterie şi carcasă, acum există o gamă mult mai largă de accesorii şi, implicit, interesul tuturor este mult mai amplu. Piaţa accesoriilor s-a dezvoltat odată cu piaţa de terminale mobile: cu cât acestea au devenit mai complexe, cu atât şi accesoriile au devenit mai diversificate. 
Astfel, veți găsi cu ușurință pe acest site accesorii care facilitează mobilitatea astfel încât ea să devină mai ieftină, rapidă, accesibilă, ecologică, eficientă, comodă și neprimejdioasă fie că ne aflăm la serviciu, acasă, în vacanță, când facem sport sau când, pur și simplu, ne relaxăm. De la accesorii pentru mașină, telefon, până la genți multifuncționale care să ne ajute să transportăm orice gen de echipament, în funcție de activitatea pe care vrem să o desfășurăm. Categoria de accesorii cuprinde foarte multe produse utile sau distractive din care cu siguranță vei putea alege ceva pe gustul tău!


Niciun comentariu: