duminică


Câteva idei și sfaturi practice de care ar trebui să ții seama atunci când îți propui să construiești o terasă






Terasa reprezintă în prezent o parte integrantă a unei case. Este greu de imaginat o astfel de locuință fără acces direct în exterior și un loc special amenajat unde să ne putem destinde la finalul unei obositoare zile de muncă. Fie că este atașată locuinței sau amenajată în mijlocul grădinii, terasa reprezintă drumul cel mai scurt către o stare de spirit curată și senină. Este greu să ne imaginăm în zilele noastre o curte fără o terasă amenajată cu bun gust, mai ales că aceasta este extrem de utilă pentru toți cei care vor să petreacă și să se bucure de aer curat și de natură. Terasele și foișoarele de lemn sunt, de fapt, destul de des întâlnite în multe grădini. Tocmai de aceea mulți dintre noi doresc să-și amenajeze o terasă în curtea casei doar că nu știu cum să o construiască și nici care ar fi materialele potrivite pentru aceasta. Când vine vorba despre amenajarea unei terase, există atât de multe stiluri și modele de design, dar și mult mai multe utilaje și materiale de construcții necesare, încât este foarte greu să ne hotărâm. Totuși, sunt câteva lucruri de care trebuie să ținem cont pentru a construi o terasă perfectă de care să fim mândri la final. Veți găsi în rândurile care urmează un set de sfaturi practice care să vă inspire și să vă ajute să luați cele mai bune decizii.


Mini-ghid practic pentru construirea unei terase în curte


Majoritatea teraselor sunt atașate de casă sau poziționate separat lângă un grătar în mijlocul grădinii, oferind un loc retras destinat recreării și socializării. Totuși, proiectarea unei terase sau a unui foișor special pentru locul disponibil poate fi o provocare pentru persoanele neavizate. 
În primul rând, trebuie să decideți locul unde vreți să amplasați terasa și dimensiunile pe care vreți ca aceasta să le aibă. De exemplu, o terasă neacoperită poate fi plasată strategic într-un loc umbros, ferit de razele soarelui, astfel încât să nu vă incomodeze căldura de pe timpul verii. Dimensiunea terasei depinde, în mare măsură, de modul în care veți dori să o amenajați, dar și de bugetul pe care îl aveți la dispoziție (o terasă spațioasă presupune o cantitate mai mare de materiale, deci trebuie să aveți în vedere că și costurile vor crește substanțial). Dar puteți evita foarte ușor prețurile uriașe ale materialelor de construcții dar și comisionul meseriașilor care recomandă depozitele, hypermarket-urile sau numai anumite produse, achiziționând tot ce aveți nevoie dintr-un singur loc. Chiar dacă meseriașii sunt bine-intenționați, e posibil să vă recomande doar ceea ce cunosc ei, implicit să ratați șansa de a profita de produse mai calitative sau oferte mai bune.

Vindem-ieftin.ro - cel mai sigur partener pentru întregul necesar de materiale


Este bine ca, înainte să vă apucați de lucru, să aveți pregătite toate materialele și uneltele de lucru necesare și să știți care este metoda de lucru cea mai bună. Pentru aceasta vă sfătuiesc să cumpărați totul dintr-un singur loc, economisind, astfel, timp și bani. Vindem-ieftin.ro este un astfel de loc, mai bine zis, un fel de broker în domeniul comenzilor online de materiale de construcții, o casă de comenzi în care nu există marfă pe stoc, nici costuri suplimentare de manipulare a produselor, transport sau pierderi. Conceptul este unic în România dar și diferit, prin faptul că site-ul, spre deosebire de alți furnizori online, nu prezintă prețurile produselor (asta pentru că aici prețurile pot varia în funcție de cantitățile comandate și de relația cu furnizorii - se garantează, însă, o economie de 10-20% la achiziții pentru un necesar ce include produse din mai multe categorii). 



Vindem-ieftin.ro oferă consiliere gratuită pentru toți clienții care au nevoie de orice fel de informații despre produse iar marfa este livrată direct de la producător, fără să fie stocată prin depozite și manipulată de mai multe ori, fapt ce duce la o calitate a produselor dar și la un preț final mai bun (dispar, așadar, costurile de manipulare, depozitare și transport). Și, în plus, mai puteți beneficia de încă o reducere la comandă dacă filmați livrarea produselor și trimiteți filmulețul. Garanția și siguranța livrării mărfii este reprezentată și de nenumăratele recenzii video de pe site.

Nu trebuie să uitați că oaza voastră de liniște poate fi amenajată și în forme simple, dar cu gust: o băncuță de lemn, încadrată de jardiniere din același material, este suficientă pentru un decor reușit, care să invite la momente de respiro în exterior. Deasemeni, o pergolă poate face întotdeauna minuni în curtea casei, îmbinând simțul estetic cu cel practic, chiar dacă este poziționată în apropierea casei sau la mare distanță de aceasta (în cazul acesta poate reprezenta o adevărată oază de liniște și recreare). Nu uitați să-i adăugați diferite elemente care să dea savoare locului: un cuptor, mobilier din materiale naturale, o plantă agățătoare, piatră naturală sau un hamac în care să te poți relaxa citind. Iar pentru orice alte informații legate de materialele de construcții apelați cu încredere la Casa de comanzi Vindem-Ieftin.ro!





#4 SuperBlog2018

Niciun comentariu: