sâmbătă


10 ani de WEBSTOCK - o super-ediție aniversară





În fiecare an, Webstock reunește comunitatea pasionaților de online și aduce în prim-plan ultimele tendințe din social media. Anul acesta Webstock a aniversat 10 ani de existență și, pentru a sărbători cum se cuvine, a pregătit o mulțime de teme interesante și premierea celor mai apreciate proiecte de social media realizate în ultimul an. 

Programul de dimineață  a debutat cu Inspiration Stage și a fost dedicat poveștilor de viață și experiențelor unor oameni de succes, pentru ca mai apoi, după prânz, simultan, să continue cu trei scene diferite, focusate pe sesiuni specializate în digital, marketing, comunicare: New Trends Stage, Creativity Stage și Galaxy Stage. Finalul a fost dedicat premiilor- cel mai important ,,Personalitatea anului”, revenindu-i Andreei Balaban, vlogger. Dacă vrei să revezi evenimentul, o poți face aici.

Webstock s-a adresat atât bloggerilor, vloggerilor, specialiștilor în PR, consultanților în social media, managerilor comunitătilor online, cât și celebrităților media. Eu cred că a fost un eveniment reușit, și nici nu e de mirare căci în spatele lui s-au aflat Manafu & Evensys. 

Aștept cu nerăbdare ediția cu numărul XI!

Webstock 2018 în imagini



















Niciun comentariu: