miercuri


VIPoo Air Wick - Bun venit toaletelor fără mirosuri!!!






VIPoo este un produs revoluționar care își face treaba cu brio. Creat pentru a neutraliza mirosurile din vasul de toaletă, VIPoo este mult mai eficient decât oricare alt spray din aceeași categorie de produse. 


Air Wick oferă o gamă largă de soluții pentru parfumarea casei, incluzând uleiuri parfumate cu bețișoare de ratan sau electrice, lumânări, sprayuri și geluri odorizante, cu parfumuri florale, fresh sau fructate. Numai folosind odorizantele Air Wick ești mereu sigur că ai în casă o atmosferă proaspătă și primitoare.

Parfumantul V.I.Poo neutralizează mirosurile din toaletă și este la fel de simplu de folosit ca un oricare alt spray de baie, dar mult mai eficient în prevenirea mirosurilor neplăcute din vasul de toaletă. În loc să asteptați până vă faceți treaba, V.I.Poo reprezintă unica și cea mai simplă soluție ce previne orice miros neplăcut din baie. Nu trebuie decât să pulverizați deodorantul V.I.Poo în vasul de toaletă, direct pe suprafața apei, înainte de a o folosi (între 3 și 5 pulverizări, în funcție de necesitate) și mirosurile neplăcute vor rămâne acolo unde trebuie, în toaletă, acoperite cu o peliculă parfumată!

Nu trebuie să vă mai faceți griji din cauza momentelor nepotrivite. V.I.Poo vă poate proteja chiar dacă ați plecat de acasă. Mic și ușor, V.I.Poo e numai bun să-l puneți în buzunar sau în poșetă înainte de a pleca.

Puteți răsufla ușurate, căci o sticluță de V.I.Poo poate oferi siguranță pentru cel puțin 300 de pulverizări și cca 100 de utilizări. Încercați cu încredere cele trei arome disponibile pe piața românească - Lemon Idol, Lavader Superstar și Fresh Model și apoi alegeți-vă preferatul.

Cu un pic de planificare, mersul la toaletă poate să fie o experiență frumos mirositoare. Puneți câte o sticluță parfumată de V.I.Poo în fiecare baie din casă, la birou sau chiar în ghiozdănelul copiilor. O puteți lăsa chiar la vedere pentru a-i încuraja și pe ceilalti să o folosească. Astfel, nu va mai trebui să vă țineți pentru că vă rușinați de mirosurile neplăcute. Cu spray-urile de toaletă V.I.Poo încrederea voastră va rămâne neafectată, indiferent unde și de câte ori va trebui să mergeți la baie. Veți termina fiecare vizită cu un miros plăcut și cu cea mai multă încredere în voi!

V.I.Poo este cu adevărat neutralizatorul mirosului neplăcut, și vă asigur că își face absolut garantat treaba.

Pentru toalete fără tabu, folosește V.I.Poo!





Niciun comentariu: