joi


Bucătăria - inima oricărei case





Odată cu trecerea timpului, decorul unei case are nevoie de o schimbare. Mobila și diverse alte accesorii și componente se uzează, ne plictisim de aceeași culoare pe perete... Astfel că, odată la câțiva ani, e necesară o recondiționare și o redecorare a casei, a apartamentului sau măcar a unei camere pe care o puteți chiar prioritiza în funcție de necesități. Achiziționarea sau chiar renovarea unei case reprezintă pentru toți o mare bucurie, însă acest lucru cere destul de mult timp și  multă, foarte multă răbdare. Totuși, cel mai important lucru este, ca la final, să fii mulțumit de toate alegerile pe care le-ai făcut și, mai ales, să te bucuri de noul aspect al locuinței tale. 

Eu mi-am dorit întotdeauna o locuință confortabilă, cu un design modern și atractiv, camere luminoase și foarte generoase, cu finisaje și dotări de ultimă generație și sper că voi reuși să am parte de toate acestea într-un final. 


Casă nouă, bucătărie nouă


Niciun loc din lume nu este ca acasă și niciun loc din casă nu este ca bucătăria. Pentru că bucătăria reprezintă cel mai călduros și plăcut loc din casă. Bucătăriile sunt astăzi mai mult decât un simplu spațiu în care preparăm mâncarea, ele s-au modernizat, transformându-se ușor, ușor în spații multifuncționale unde ne și petrecem cel mai mult timp alături de familie, unde pregătim cu drag toate bunătățile din lume și unde socializăm cu prietenii. Astfel, și pentru mine, bucătăria a reprezentat una din încăperile căreia i-am acordat, încă de la începutul renovării locuinței, o atenție deosebită. Pe lângă faptul că va trebui să o mobilez, lucru care va fi, de altfel, foarte costisitor, voi avea nevoie și de câteva obiecte care sunt, de altfel, indispensabile în orice bucătărie modernă. Tocmai despre necesitatea acestora vă voi vorbi în rândurile ce urmează.

Dragostea trece prin...bucătărie


Bucătăria este pentru mulți dintre noi una din cele mai importante camere din locuință, prin prisma activităților pe care le desfășurăm aici. Funcționalitatea este cuvântul cheie în orice bucătărie dar eu cred că nici capitolul estetică nu ar trebui ignorat. 
Când ne mutăm în casă nouă, bucătăria este unul din spațiile pe care ni-l dorim cât mai personalizat și care să ne satisfacă nevoile și din punct de vedere practic dar și estetic. Atunci când ne dorim să realizăm ceva nou sau când vrem să ne cumpărăm un lucru pe care ni l-am dorit cu adevărat de foarte mult timp, plănuim dinainte și privim cu nădejde imaginativ în viitor. 
La fel mi s-a întâmplat și mie cu amenajarea noii mele bucătării în timp ce-mi renovam cu spor întreaga casă. Mi-am imaginat cum va fi amplasată mobila, ce tip de gresie sau parchet va acoperi podeaua, ce aparate electrocasnice voi folosi sau ce culori voi alege pentru tema generală a bucătăriei. Având o familie mare pentru care voi găti aproape zilnic, bucătăria va fi folosită la capacitate maximă și, pentru asta, voi avea grijă ca mobila și toate electrocasnicele să fie amplasate astfel încât să-mi fie cât mai la-ndemână, atât mie cât și celorlalți membri ai familiei. Îmi doresc, așadar, un mobilier încorporat în perete și etajere suspendate, atât pentru a crea impresia de mai mult spațiu dar și pentru a-mi permite să-mi personalizez spațiul cu mici decorațiuni- căni, boluri, ceșcuțe de cafea sau cărți de rețete și ghivece mici cu ierburi aromatice. Și-mi mai doresc să înlocuiesc toate electrocasnicele din bucătărie cu unele din inox pentru a forma un tot unitar, un stil chic dar și practic, în același timp. Nu sunt bucătar profesionist dar pentru a-mi ușura munca, îmi doresc să am în bucătărie o gamă variată de vase pentru gătit, seturi de farfurii, seturi de tacâmuri, ustensile de bucătărie profesionale și cuțite de cea mai bună calitate. 

SomProduct - tot ce-ți dorești pentru o bucătărie modernă


Tehnologia modernă își face tot mai mult loc în viețile noastre, în măsura în care ne ajută să recuperăm din lipsa cronică de timp. Așa cum smartphone-urile performante și gadgeturile IT ne ajută să facem față provocărilor de la birou, tot așa și aparatura de acasă este folositoare celor care caută un echilibru între carieră și viața personală, pentru care rămâne tot mai puțin timp. Îmi doresc ca toate ustensilele și accesoriile pe care le voi folosi în bucătărie să-mi facă viața mai ușoară, fie că este vorba de accesorii pentru prepararea mâncării sau pentru servirea preparatelor- acestea sunt , de fapt, un ajutor de nădejde pentru oricine. Se știe că o bucătărie amenajată modern conferă oricărui interior o notă de eleganță, în primul rând datorită mobilierului de calitate, dar, mai ales, datorită gadgeturilor de ultimă generație, gadgeturi care ne ajută să ne desfășurăm activitățile casnice într-un timp cât mai scurt. Și cum bucătăria este încăperea în care-mi petrec cea mai mare parte a timpului, atunci va fi obligatoriu ca aceasta să fie accesorizată ca la carte cu tot felul de gadgeturi moderne (timer mecanic, râșnițe Acrylic, cântar digital de bucătărie, cană gradată, ceas, termometru, etc), pentru că doar așa îmi voi putea etala cu ușurință talentul de gospodină desăvârșită. 

O mare diversitate de gadgeturi pentru bucătărie, pentru o bucătărie complet utilată, așa cum am visat dintotdeauna, am găsit la SomProductSomProduct activează pe piața de Home&Deco din Romania de mai bine de 20 de ani, în tot acest timp întregind portofoliul de produse cu articole de renume și branduri consacrate. Cu puțină creativitate și un mix de accesorii și ustensile practice, inovative și, în același timp, utile, de la SomProduct, bucătăria mea va suferi o transformare care ne bucura cu siguranță, pe mine și familia mea!


#3 SuperBlog 2018

Niciun comentariu: