marți


Allview - Trăiește. Visează. Experimentează.




Așa cum a promis fanilor săi, brandul românesc Allview a intrat și pe piața de televizoare cu o serie de noutăți interesante: lansarea unei noi game de produse- televizoare smart (care vor beneficia de conectivitate la internet) și clasice (pentru cei care vor un simplu display pe care să urmărească programele preferate), care sunt disponibile încă din această toamnă pe piață. Cu acestea, Allview își lărgește portofoliul de produse, asigurându-i pe fanii săi de experiențe remarcabile. 

Acest pas face parte din strategia noastră de a facilita utilizatorului interacțiunea cu device-urile pe care le folosește. Televizoarele care vor fi lansate în curând vor aduce un nou concept, axat și dezvoltat pe preferințele clientului”, explica anul trecut Lucian Peticilă, managerul general al companiei Allview

Până acum, compania brașoveană comercializa doar telefoane, tablete și smart device-uri. Începând cu luna decembrie a acestui an, Allview va comercializa și televizoare smart cu Android TV și Google Assistant integrat, fiind singurul brand din Europa care are un contract semnat cu Compania Google în acest sens. La acest moment, doar 60 de modele de televizoare din întreaga lume sunt certificate de Google, iar câteva dintre acestea au fost dezvoltate de brandul Allview.
Este vorba, totuși, despre o tehnologie mult mai nouă și mai performantă. Sunt disponibile deja pe site-ul oficial nu mai putin de 5 modele diferite, diagonale de la 24” (60 cm) și până la 49” (123 cm). Prețurile pornesc de la 499 lei și ajung la 1699 lei.

Modelele cele mai scumpe au rezolutie 4K UHD plus soundbar încorporat în afară de cel mai ieftin, toate vin la pachet cu un Google Chromecast, cadou. Cele două categorii de televizoare aduc tehnologii avansate, menite să îmbunătățească experiența vizuală a utilizatorului.

“Permanent ne dorim să oferim tehnologie avansată la prețuri accesibile. Televizoarele smart cu Android vor schimba perspectiva utilizatorilor, oferind acestora conținutul și aplicațiile dorite, în meniuri organizate special pentru a fi extrem de accesibile. Utilizatorul va avea la dispoziție Netflix instalat, certificat și disponibil din prima secundă de funcționare, alături de YouTube și Google Play Games”, a spus Lucian Peticilă, managerul general al Allview.

Modelul 4K UHD m-ar interesa și pe mine- are procesor video ultra clear și este disponibil în două variante (43” și 49”). Procesarea video Ultra Clear îmbunătățește calitatea imaginii prin reducerea zgomotului, eliminarea artefactelor și creșterea nivelului de detaliu din culori. Cu sigurnață voi beneficia de cadre mai clare, detalii de umbră și culori vii.

Am observat că și Blogatu.ro a scris un articol despre Allview, care devine jucător pe piața Smart TV cu Android™. Aștept cu interes și un review pe canalul său de Youtube, să văd dacă merită într-adevăr banii. Dacă și tu vrei să-ți cumperi vreun gadget și ai nevoie de informații și sfaturi despre cele mai noi modele de pe piața românească, poți găsi răspunsuri la toate întrebările în emisiunea sa de pe Youtube: TestArea. Urmărind această emisiune m-am îndrăgostit, realmente, de smartphone-ul Allview V2 Viper S, pe care mi l-am și achiziționat câteva zile mai târziu. De fapt, de fiecare data când am cumpărat un telefon sau o tableta marca Allview, am urmărit cu atenție review-urile și prezentările realizate de Blogatu pentru a mă ajuta să iau decizia cea mai potrivită.


Dacă, vreodată, și voi veți avea nevoie de ajutor sau de un sfat, vă sfătuiesc să vă abonați de pe acum la acest canal, pentru a fi la curent cu cele mai noi review-uri și unboxing-uri.


Niciun comentariu: