miercuri


Iată noua mea super-mașină de tocat carne






Sunt fericită! De curând am primit mașina de tocat pe care mi-am dorit-o de foarte mult timp: mașina de tocat carne Tefal HV8 Plus NE685838 - un produs extrem de util pentru orice gospodină și care nu ar trebui să lipsească din nicio bucătărie modernă. Vă pot garanta că acest produs se diferențiază, în primul rând, prin eficiența net superioară comparativ cu alte modele pe care le-am avut până acum. Prețul lui este, cu siguranță, mai mare față de celelalte produse Tefal, însă până în momentul de față, este cel mai puternic, și modelul poate fi folosit în pregătirea multor și diverse preparate, datorită celor 11 în 1 accesorii cu care vine. Este un produs de care, personal, sunt extrem de mulțumită și pe care îl recomand cu încredere mai departe, iar din punctul meu de vedere, chiar merită fiecare bănuț, raportul calitate/preț fiind unul extrem de corect.

Am fost plăcut impresionată și de design-ul deosebit, futurist; aparatul este prevăzut cu o carcasă foarte modernă, de culoare neagră, materialele din care este realizat fiind de calitate superioară, ceea ce-i asigură, normal, și o durată de utilizare mare. Nu este un aparat foarte mare, deși el poate îndeplini o mulțime de funcții (este un aparat 11 în 1). Tocmai din această cauză și spațiul de depozitare pe care-l ocupă este unul destul de redus, ceea ce este un lucru destul de îmbucurător, nu-i așa?!

Ceea ce m-a surprins plăcut încă de la prima folosire la acest aparat a fost puterea lui dar și versatilitatea: este o mașină de tocat foarte puternică (motor de 2000 W) ce permite prepararea în timp record a tot felul de bunătăți: chifteluțe, cârnați, perișoare, burgeri dar și garnituri datorită accesoriilor incluse: cinci conuri pentru feliere și radere, accesoriu coulis, kebbe și cârnați. Pentru că motorul are o putere foarte mare, trebuia într-un fel protejat. Tocmai de aceea, aparatul este prevăzut cu o protecție extrem de sigură - o legătură metalică între motor și suprafața de tocare care reduce, astfel, uzura puternicului motorul. 

Mașina de tocat Tefal HV8 Plus are o eficiență maximă: ea poate procesa până la 2,6 kg. de carne pe minut! Deci, poți prepara o cantitate uriașă de carne într-un timp record. În plus, dacă apar blocaje din cauza cărnii (carnea de vânat sau de vită, mie mi-a dat astfel de blocaje- dar nu de fiecare dată, contează foarte mult și calitatea cărnii, cu siguranță!) se poate activa funcția de rotire în sens invers și, astfel, deblocarea instantanee a aparatului. Cum să nu te îndrăgostești de un asemenea aparat!? Aparatul asigură o bună fiabilitate în timp și o ușurință maximă la utilizare.

De asemenea, cu el se poate rade parmesan, se poate mărunți gheața sau se poate prepara cel mai delicios suc de roșii (cu ajutorul accesoriului coulis, desigur). Iar toate accesoriile aparatului se pot spăla chiar foarte bine și în mașina de spălat vas, am verificat eu! ;) Te sfătuiesc ca aceste accesorii să le depozitați, la final, în sistemul de stocare special creat în interiorul aparatului, pentru a nu le pierde prin sertare.

În concluzie, eu îți recomand mașina de tocat HV8 Plus de la Tefal pentru a scăpa de alte zeci de ustensile din bucătărie. Hv8 e 11 în 1 și e perfect pentru tine! Alege cu încredere TEFAL HV8 NE685838!!!



Niciun comentariu: