joi


AVMall - magia sunetului perfect și a design-ului impecabil






Cred că nimic nu este mai frumos ca atmosfera de dinaintea sărbătorilor de iarnă. Magazinele răsună de melodii de sezon, se pregătesc spectacolele de colinde, apar târgurile de Crăciun... Peste tot vezi doar zâmbete, brazi împodobiți și mii de cadouri. 

Și mie, ca multora dintre voi, în această perioadă a anului, îmi place să ascult colinde. Și nu doar când fac cumpărături, desigur! Îmi plac atât de mult pentru că îmi oferă liniște dar și bucurie, în același timp. Colindele îmi aduc aminte de lucruri frumoase, de copilărie, de zăpadă, de părinți, de săniuș, de povești la gura sobei, de nopți liniștite cu zăpezi pân' la brâu, de colindători și ajunul Nașterii Mântuitorului Iisus... Colindele îmi amintesc și de bradul împodobit, de parfumul și gustul cozonacilor de acasă, de mirosul sărmăluțelor și al cârnaților pregătiți de bunica pentru Crăciun. Colindele îmi mângâie sufletul pentru că, ascultându-le, ele mă duc, de fiecare dată, cu gândul la o minune.

O astfel de minune am trăit și eu la începutul acestui an când am participat la cel mai mare concert de Anul Nou, în Viena. În fiecare an, Orchestra Filarmonică din Viena susține un extraordinar concert care este transmis aproape în toată lumea. Tradiționalul program de Anul Nou al Filarmonicii din Viena este, poate, cel mai răsunător eveniment al muzicii clasice, care ajunge anual, prin radio și televiziune, în mai mult de nouăzeci de țări. De-a lungul anilor, concertul a reușit să arate lumii cultura muzicală vieneză și, de la prima sa transmisie, în 1959, reușește să trimită întregii lumi urările de An nou în spiritul speranței, prieteniei și păcii. Acest eveniment este așteptat cu sufletul la gură de o mulțime de persoane și doar cei mai norocoși, așa, ca mine, pot urmări recitalul live. Deoarece numărul persoanelor care își doresc să participe la concert depășește cu mult capacitatea sălii, organizatorii au hotărât ca biletele să fie trase la sorți. Recunosc că am avut mare noroc să mă număr printre cei care au putut vedea și, mai ales, auzi, concertul aceasta divin. Timp de două ore am ascultat valsuri, polci, marșuri și fragmente din opere de Johann Strauss (tatăl și fiul), Josef Strauss, Franz von Suppé și Alphons Czibulka. Desigur, n-au lipsit nici bis-urile tradiționale ale Concertului de Anul Nou: polca ,,Tunete și fulgere” și valsul ,,Dunărea albastră” de Johann Strauss fiul și Marșul Radetzky de Johann Strauss tatăl. Frumos, fantastic, minunat, extraordinar mi se par adjective insuficiente pentru a descrie atmosfera de la Viena și felul în care a cântat orchestra. Un singur cuvânt se apropie de starea mea de după concert: emoționant.

Cu AVmall, muzica devine emoție pură, exprimată prin sunet.


Și nu credeam că voi retrăi vreodată emoția acestui concert și mai ales, să retrăiesc plăcerea de a-l asculta și reasculta la cea mai bună calitate posibilă. AVmall mi-a demonstrat că e posibil! Cunoscând pasiunea mea pentru muzică, prietenii mei mi-au făcut o mega-surpriză de ziua mea: o vizită în noul showroom audio-video AVmall, locul unde am putut testa plăcerea sunetului și satisfacția imaginii impecabile. AVmall este cel mai cunoscut agregator de produse, oferte și servicii din domeniul Hi-Fi și High-End din România, unul din puținele spații de prezentare cu adevărat profesionale din domeniul audio-video și, cu siguranță, unul dintre cele mai dotate. Portofoliul impresionant și personalul profesionist și experimentat fac din AVmall locul potrivit pentru alegerea oricărui produs din zona audio-video și a tratamentelor acustice. În plus, aici am găsit cea mai completă și complexă ofertă de conectică audio-video, cu game complete ale celor mai importanți producători de cabluri din lume. 

Personalul AVmall oferă demonstrații ale produselor și tuturor serviciilor de care se poate beneficia aici: astfel că, împreună cu prietenii mei, am asistat la prezentarea celor mai recente progrese și demonstrații ale celor mai sofisticate produse, începând cu amplificări stereo, receivere stereo și multicanal, network player, media playere, DAC-uri, amplificatoare de căști, player portabil, căști dar și boxe/sisteme de boxe home cinema, subwoofere și soundbar.

Am descoperit aici un loc primitor, cu acces imediat la stocuri de produse, unde am testat toate echipamentele pe care doream să le achiziționez. Am adus concertul meu preferat înregistrat pe mai multe suporturi și cu ajutorul specialiștilor AVmall mi-am construit sistemul audio-video la care visasem dintotdeauna. A fost o experiență impecabilă, cu servicii de top, unde am beneficiat și de cele mai obiective sfaturi de la o echipă de experți. Acum știu că doar cu ajutorul echipamentelor audio-video de la AVmall, precum video-proiectoarele OPTOMA, care includ sisteme multicanal Indiana Line și Davis Acoustics, voi putea să retrăiesc cu adevărat emoțiile speciale pe care le-am trăit în Viena, la Super-Concertul de Anul Nou. 

Pasiunea de a crea lucruri magice, mândria unor produse de calitate, performante, apreciate și persistența în atingerea unor standarde ridicate- iată doar trei din valorile care definesc AVmall, un brand de care m-am îndrăgostit încă de la primul sunet. Te asigur că în această lume absolut fascinantă, poți intra și tu oricând, doar trecând pragul noului showroom audio-video AVmall din str. Acvila, nr. 41, sector 5, București.

Iar dacă te gândești să adaugi și tu un plus de savoare casei tale cu un nou echipament home cinema sau să faci un upgrade la ceea ce ai, te invit să testezi videoproiectoarele Optoma, boxele Indiana Line sau boxele Davis AcousticsCu siguranță nu vei regreta!  Te asigur că melodia, ritmul și vibrația îți vor învălui toate simțurile. Și-atunci când vei experimenta sunetul AVmall, știu că îți vei aminti ce am scris aici și îmi vei da dreptate.


Niciun comentariu: