joi


Gliss și efectele negative ale orașului asupra părului nostru






Este de la sine înțeles că orașele mari sunt cele mai poluate zone pentru că industria este foarte bine dezvoltată și pentru ca numărul locuitorilor este direct proporțional cu numărul mașinilor, de unde poluarea intensă care atrage după ea numeroase repercusiuni. 
Dar  părul nostru are de suferit din cauza poluării? 
Desigur! Tocmai pentru că poluarea înseamnă milioane de bacterii, milioane de microparticule de praf și multe alte impurități care își găsesc un cămin foarte confortabil în părul nostru.
Părul îngrijit, sănătos și frumos este o podoabă importantă, mai ales pentru femei. Calitatea părului depinde în mare măsură de moștenirea genetică, dar este influențată și de alți factori: poluarea mediului în care trăim, produsele cosmetice și tratamentele la care recurgem, alimentația zilnică etc. Zi de zi părul nostru este supus acestor factori de stres care, în timp, duc la deteriorare și îl fac mai dificil de coafat. 

Gliss - un adevărat scut antipoluare pentru podoaba noastră capilară!


Responsabilă într-o mare măsură de uscarea sau sensibilizarea scalpului, poluarea are un impact semnificativ asupra sănătății părului. Poluarea face ca părul nostru să devină mai fragil și mai uscat, să își piardă din volum și strălucire. Un prim pas pentru combaterea aspectului tern și uscarea excesivă este folosirea unui șampon cu o formulă anti-poluare, care să ofere protecție împotriva influențelor dăunătoare din mediu. Astfel de produse au o formulă specială pentru a acționa pe mai multe planuri. Mai întâi, elimină impuritățile și reziduurile rămase în urma folosirii produselor de styling, Apoi, întăresc structura și rezistența firului de păr. Un alt atuu al acestor produse este prezența în formulă a unor substanțe care combat efectele negative ale poluării.

Recomandarea mea și a specialiștilor!? Gliss de la Schwarzkopf!


Șamponul Gliss Purify &Protect purifică părul care a fost expus la praful din aerul poluat și repară părul deterioart de radicaluu liberi formați în atmosferă. Fără siliconi și artificiali în formula sa, noua gamă Gliss Purify&Protect include toate produsele de care orice păr afectat în mod negativ de factorii urbani, are nevoie. Asigură protecția necesară părului împotriva unor factori de stres prezenți în atmosferă.

După o săptămână de folosire am observat că acest șampon întărește firul de păr și are rolul de a-l curăța în profunzime. În plus, revitalizează scalpul, îndepărtează eficient reziduurile și acționează ca un scut împotriva poluanților din mediul înconjurător, părul meu păstrându-și strălucirea timp de mai multe zile după spălare (până să folosesc acest șampon, eram nevoită să-mi spăl părul aproape în fiecare zi). Am mai observat că oferă și o rezistență mai mare împotriva ruperii și deteriorării, lucru care pe mine m-a bucurat enorm. 

Introdu în ritualul tău de îngrijire acest șampon cu formulă anti-poluare, iar podoaba ta capilară își va recăpăta energia pierdută, elasticitatea și va fi mai ușor de coafat!

Preț recomandat Gliss Purify &Protect 13.99 lei


Niciun comentariu: