duminică

Remediu naturist, eficient împotriva osteoporozei, artritei, artrozei, coxartrozei



Potrivit statisticilor, osteoporoza este a doua boală ca incidență în lume, imediat după bolile cardiovasculare. Cunoscută drept boala oaselor demineralizate, osteoporoza afectează o femeie din trei, aflată la vârsta de cincizeci de ani. 

Deși suntem obișnuiți să ne gândim că osteoporoza este o boală care apare ca urmare a înaintării în vârstă, ea este, mai degrabă, o consecință a stilului nostru de viață. Alimentația deficitară, lipsa mișcării, problemele de sănătate trecute cu vederea, toate acestea ar putea fi remediate astfel încât să ne bucurăm de o sănătate de fier chiar dacă trec anii și înaintăm în vârstă. 

Oasele sunt țesuturi vii care sunt în mod constant afectate și înlocuite. Osteoporoza apare atunci când crearea de os nou nu ține pasul cu îndepărtarea osului vechi. Osteoporoza afectează bărbații și femeile de toate rasele, dar femeile albe și asiatice (în special cele în vârstă, care au trecut de menopauză) prezintă cel mai mare risc. Osteoporoza determină oasele să devină slabe și fragile, atât de fragile încât o cădere sau chiar un ușor stres, cum ar fi aplecarea sau tusea, pot provoca o fractură. Fracturile legate de osteoporoză apar cel mai frecvent la nivelul șoldului, încheieturii mâinii sau coloanei vertebrale. Medicamentele, regimul alimentar sănătos și exercițiile fizice pot ajuta la prevenirea pierderii osoase sau la întărirea oaselor deja slăbite.

Primul pas în combaterea osteoporozei este acordarea unei atenții sporite stilului de viață, încă din tinerețe. Trebuie să mâncăm sănătos, să facem mișcare și să ne completăm dieta cu suplimente naturale care să ne aducă un plus de sănătate sistemului osos.

Ayurveda- izvor de sănătate


Ayurveda- medicina tradițională indiană, oferă soluții naturale atât pentru vindecarea cât și pentru menținerea și protejarea sănătății. În timp ce medicina modernă încearcă să trateze boala, Ayurveda ajută organismul bolnav să-și regleze funcțiile, să se autovindece. 
Suplimentul natural Osteo Power conține plante ayurvedice care contribuie la formarea și menținerea structurii și mineralizării oaselor scheletului, a dinților, părului, a unghiilor și a pielii. Mineralele din plante, prin absorbția și depunerea lor în oase, susțin procesul natural de refacere și remodelare a calusului în cazul fracturilor, precum și a densității osoase. Formarea normală a colagenului contribuie la susținerea procesului de refacere a oaselor, tendoanelor, ligamentelor și cartilagiilor după traumatisme sau efort fizic, prelungit.

Osteo Power susține mineralizarea și structura osoasă la persoanele vârstnice. Complexul de fitonutrienți din produs susține activitatea normală a inimii, presiunea sanguină, procesul de coagulare, contracția musculară, funcționalitatea normală a sistemului nervos, dar și a celui imunitar. Previne boli precum artrite, atroze ori osteoartroze.

Schimbările în stilul de viață și tratamentul medicamentos sunt cele mai importante opțiuni. O dietă bogată în calciu, exercițiile fizice practicate zilnic și o terapie cu suplimente alimentare 100% naturale, reprezintă cel mai eficient tratament pentru osteoporoză. De asemenea, o poziție corectă a corpului și atenția sporită pentru a preveni căderile pot diminua șansele de a fractura oasele. Osteo Power oferă suportul nutrițional pentru structurile osoase în timpul îmbătrânirii. Acest produs excepțional conține doar substanțe naturale ce ajută la întărirea oaselor, la creșterea rezistenței cartilajelor și reducerea disconfortului articular. 

Cu Osteo Power puteți spune oricând STOP artritei, artrozei, coxartrozei și osteoporozei!


Sfat: osteoporoza nu prezintă simptome timpurii, de aceea este necesar să vă faceți analizele de densitate a oaselor în cazul în care faceți parte dintr-una din categoriile enumerate mai sus în cadrul acestui articol. Și, nu uitați, că în cazul afecțiunilor, este mai ușor să preveniți osteoporoza, decât să o tratați!

Niciun comentariu: