sâmbătă


Rufe maxim parfumate cu MAXIMA de la SANO!




Caracteristici care fac un balsam de rufe bun



În zilele noastre, procesul de spălare al rufelor este unul destul de simplu pentru că mașina de spălat, uscătorul și produsele speciale pentru spălat sunt la îndemâna oricui. Cu toate acestea, poate fi destul de greu să alegi cel mai bun detergent de rufe și cel mai bun balsam de rufe atunci când ai o gamă extrem de largă din care să alegi.

Suntem obișnuiți să spălăm rufele cu ajutorul unui detergent bun, însă avem nevoie, în același timp, și de un balsam de rufe bun, care să le parfumeze mai mult și să le înmoaie pentru a fi plăcute la atingere. Un balsam de rufe bun are rolul de a elimina electricitatea statică din rufe și de a le face mai moi, oferindu-le un parfum aparte.

Ca să vă asigurați că veți cumpăra un balsam de rufe bun trebuie să țineți cont de niște caracteristici importante. Și pentru a vă ușura alegerea balsamului potrivit, vă voi prezenta câteva aspecte de care ar trebui să țineți cont atunci când mergeți la magazin să vă refaceți stocul de balsam de rufe.

Ingredientele produsului – un balsam de rufe bun trebuie să conțină ingrediente de calitate. Întrucât multe balsamuri de rufe conțin ingrediente care ar putea provoca alergii de piele sau respiratorii, este bine să țineți cont de compoziția unui balsam de rufe dacă aveți probleme de acest tip. Vă puteți orienta spre balsamul de rufe eco care are ingrediente ce nu provoacă alergii: lipsa coloranților și a altor ingrediente elimină riscul apariției de alergii la copii și la cei care suferă de reacții alergice.

Mirosul produsului – balsamul de rufe trebuie să miroasă frumos pentru că dorința tuturor este de a avea haine curate, pufoase, dar și cu un parfum plăcut. Cu toate acestea, nu orice miros este plăcut pentru toate persoanele. Trebuie să verificați toate ingredientele scrise pe ambalaj înainte de a vă decide dacă parfumul balsamului de rufe este preferatul vostru. 
Parfumul este foarte important, deoarece spune dacă hainele vor căpăta un miros plăcut sau nu după spălare. Există o mare varietate de arome cu care pot fi înzestrate balsamurile, astfel ca alegerea unuia depinde numai de preferințele personale. Mai important de știut este ca unele companii producătoare de produse pentru spălat ecologice aleg din ce în ce mai mult să nu folosească substanțe care conferă un parfum puternic, specific acestora. Acest fapt este recomandat a fi de luat în calcul, întrucât anumite componente chimice folosite în crearea mirosului plăcut pot fi dăunătoare pentru cei care suferă de anumite alergii ale pielii sau nu pot tolera un parfum puternic. Altfel spus, ce balsam de rufe miroase cel mai frumos nu este întotdeauna și cea mai sănătoasă soluție pentru curățarea și înmuierea țesăturilor.

Gradul de concentrație – dacă obișnuiți să spălați foarte des și rufe foarte multe, puteți alege cu încredere un balsam de rufe cu un grad de concentrație mai mare. Astfel, cantitatea de balsam de rufe folosită la o mașină de spălat va fi una mai mică spre deosebire de un balsam de rufe care are o concentrație mai mică. Și dacă nu vă lămurește bine explicația de pe ambalaj, puteți verifica concentrația unui balsam de rufe și în funcție de consistența pe care o are. Un balsam de rufe mai lichid va trebui să fie folosit în cantități mai mari pentru ca rufele să se parfumeze corespunzător.

Marca produsului – atunci când vă este greu să alegeți un produs, prima opțiune ar trebui să vină în funcție de marca acestuia- pentru că atunci când vezi o marcă celebră despre care ai auzit păreri bune sau de care ai fost mulțumit în trecut, tinzi să te orientezi spre aceasta. Și nu greșiți deloc făcând acest lucru, pentru că mărcile populare sunt cele care au de obicei cele mai bune produse, așa că puteți alege un balsam de rufe în funcție de marca acestuia. Un balsam de la firmele Coccolino, Lenor, Silan sau Sano (marca mea preferată) poate reprezenta una dintre cele mai bune alegeri atunci când vă simțiți pierduți. Aceste companii pun mereu accentul pe produsele potrivite pentru consumator, eliminând pe cât posibil substanțele nocive pentru organism și oferindu-ți produse la un preț cât mai convenabil. Este greu de spus care este cel mai bun balsam de rufe disponibil pe piață, însă Sano concurează cu siguranță la acest titlu.

MAXIMA pentru rezultate MAXIME!


Sano a lansat o nouă gamă de Balsam de Rufe Ultra Concentrat - Sano Maxima Perfume Collection -o colecție de balsamuri pentru țesături cu parfum intens și bogat, inspirat din natură, creat de experți internaționali în parfumuri - pentru țesături cu un parfum proaspăt, de care consumatorii se pot bucura pentru mult timp.



Sloganul „Intră în lumea magică a parfumurilor! Maxim de parfumat, maxim de catifelat” - este invitația adresată  consumatorilor pentru explorarea celor  5  variante  de balsam  ultra concentrat SanoMaxima Perfume Collection
1. Soft Silk    – inspirat de florile de migdal și atingerea delicată de mătase ;
2. Blue Blossom    – inspirat de briza dimineții răcoroase, de apa rece și de florile albastre de primăvară;
3. Golden Sunset - inspirat de florile de primăvară și de roua dimineții; 
4. Wild Pearl - inspirat de parfumuldelicat al florilor albe și 
5. Maxima Baby – testat dermatologic, dedicat pielii sensibile a bebelușilor.

Simțul olfactiv este legat de amintirile noastre și ne influențează senzația generală despre lucruri. Folosirea balsamului pentru țesături este o întreagă experiență senzorială: rufele miros plăcut și devin catifelate. Sano Maxima invită consumatorii să exploreze noua gamă de produse, inclusiv noul detergent pudră Maxima   care   curăță   puternic   și   lasă   un   parfum   de   lungă   durată, accesând link-ul: https://maxima.sanoromania.ro.  Produsele sunt disponibile în rețelele comerciale: Metro, Cora, Selgros și Mega Image, DM, în magazinele tradiționale cu produse de curățenie, dar și online. 

În România, SANO este prezent de mai bine de 15 ani și are un portofoliu de peste 400 de produse într-o varietate de categorii: articole de toaletă și igienă personală pentru adulți și bebeluși, produse de curățenie și mentenanță, detergenți pudră, lichizi și balsamuri de rufe, insecticide și pesticide, produse din hârtie și produse dedicate segmentului HoReCa și industrial. Fondat în 1965, SANO este liderul de piață în preferințele consumatorilor pentru produse de curățenie a casei și de igienă în Israel. 

Grupul Sano deține în România brandurile de cosmetică Softcare, Careline și Natural Formula. Sano este prezent și în social media:


Un comentariu:

Oana spunea...

Imi place blog-ul, sa mai postati.