duminică

Rimelul, cel mai bun prieten al femeii





Mascara, rimelul cum mai este cunoscut acest produs cosmetic, este folosit foarte des de către toate doamnele și domnișoarele. 66% dintre femeile cu vârste cuprinse intre 16 și 64 de ani folosesc zilnic rimelul pentru a oferi mister și fantezie privirii, fiind un adevărat truc la care apelează inclusiv femeile care obișnuiesc să adopte un look mai natural. Rimelul este unul dintre acele “Top 3” produse de machiaj de care nicio femeie nu se poate lipsi niciodată. Alături de fond de ten și de ruj, mascara stă la loc de cinste în orice portofel cu farduri, în geantă, pe marginea chiuvetei de la baie, chiar și în sertarul de la birou. Femeile știu de ce rimel au nevoie, și de fiecare dată când cumpără un rimel nou, speră ca acela să fie produsul care să le contureze perfect privirea seducătoare pe care și-o doresc.

Deși pare ușoară, alegerea unui mascara trebuie făcută în funcție de câteva criterii importante: mai întâi de toate, nu trebuie ca peria să fie îmbibată în prea mult rimel. Dacă, totuși, procedezi astfel, genele nu vor căpăta forma seducătoare pe care ți-o dorești, ci vor fi încărcate sau se vor lipi între ele. O altă greșeală este aplicarea acestuia doar pe vârful genelor, rezultând astfel un aspect neplăcut și neuniform. Totodată, genele de jos nu trebuie să fie nici ele încărcate, întrucât mascara va curge și va lua forma unor riduri.

Totuși, tu cum alegi mascara?


Sunt atât de multe tipuri de mascara încât nu-ți dai seama care este cel mai bun pentru tine. Adevarul e ca nici nu există o soluție magică, trebuie să le încerci pe toate, în funcție de ceea ce-ți dorești – gene lungi, gene întoarse, gene voluminoase. Sau, de ce nu, poți încerca un mix din mai multe tipuri.

Recomandarea mea este Mascara The One Tremendous- oferă gene mai mari, mai ample, mai negre și volum extrem din orice unghi ai privi. Peria Tremendous supradimensionată este cea mai recentă descoperire în tehnologia de fabricare a periilor pentru mascara. Cu peste 300 de peri din fibre absorbante și 5 secțiuni de colectare, transferă pe gene mai mult din formula inovatoare Marshmallow și pigmenții Chroma-Black, pentru un impact fabulos și 24 de ore de fixare uluitoare.



Sfaturi:
Piaptănă genele înainte de a aplica mascara.Cumpără o perie pentru gene și folosește-o de foecare dată înainte și după ce ai aplicat rimelul. Aceasta va curba genele și va dezlipi firele lipite. Mai mult de atât, vei observa că genele vor prinde un ușor volum. Aplică doar două straturi de rimel și nu mai multe. Dacă vei aplica de mai multe ori, genele vor deveni grele și se vor lipi între ele, iar efectul nu va fi unul prea îmbucurător. 

Descoperă și tu prima mascara Oriflame care asigură volum extrem și rezultate fabuloase din orice unghi ai privi! Mascara The ONE Tremendous are la bază o inovație revoluționară pentru gene mai mari, mai ample, mai negre și un look ultra-feminin ce se menține uluitor.



Niciun comentariu: