marți

 3, 2, 1 START SUPERBLOG 2019!!! 



E din nou toamnă și bloggerii, cu mic cu mare, se înscriu în cea mai cool competiție de blogging de la noi din țară. SuperBlog este cea mai longevivă competiție din blogosfera românească, datând din 2008. Și în acest an, SuperBlog se va desfășura în perioada 1 octombrie - 30 noiembrie, dar înscrierile au început încă din prima zi de toamnă. 


Dacă ai un blog (nu contează traficul, tematica sau orice altceva) înscrie-te și tu în competiție și vei cunoaște o echipă de organizatori de nota 10, companii-sponsor de renume și o mare familie de bloggeri care au demonstrat, de-a lungul timpului, că talentul nu ține cont de profesie, de vârstă, de gen sau condiții sociale. Pentru a participa, deci, nu ai nevoie decât de un blog în limba română, de creativitate și de multă, multă poftă de scris. Probele SuperBlog sunt opționale, așa că, dacă te atrage tema vreuneia sau premiul (de ce nu!?) participi, dacă nu, spui ,,pas!” și gata. Totuși, cu cât participi la mai multe probe, cu atât îți vor crește și șansele de câștig. 


Nu voi rata înscrierea nici anul acesta și promit să mă țin (cât voi putea) aproape de prieteni. :D Nu vreau să mă scuz, dar am clasă pregătitoare anul acesta! Nu vreți să știți cum e, vă asigur! :D SuperBlog va fi, pesemne, locul meu de relaxare!!!

Sunteți pregătiți!? Să înceapă competiția, atunci!
SuperBlog, ai legătura!!!



Niciun comentariu: