luni

Purina ONE Bifensis promite că pisica mea va fi sănătoasă și plină de viață în doar 3 săptămâni!


Pisica - animalul meu preferat de companie


Dacă ai în casă o pisică, cu siguranță ai și o familie fericită. Pisicile sunt foarte frumoase și jucăușe și ne place să le avem pe lângă noi sănătoase și fericite. Însă asta nu e totul, pentru că beneficiile legate de deținerea unei mici feline sunt de necontestat: deținerea unei pisici s-a dovedit a reduce stresul; stăpânii de pisici au în general o tensiune sangvină mai scăzută decât cei care nu au animale de companie; poți beneficia de un sistem imunitar mai puternic și o convalescență mai rapidă decât cei care nu au animale de companie. Iar copiii care cresc împreună cu pisicile se îmbolnăvesc, în general, mai puțin decât cei care nu au animale de companie. Pisicile sunt foarte iubitoare și pline de caracter, dar își prețuiesc și independența, ceea ce înseamnă că necesită mai puțină întreținere decât alte animale de companie. Pisicile pot ajuta oamenii să se recupereze mai repede din traume emoționale, cum ar fi doliul. Cei care dețin o pisică au o mai mică probabilitate de-a muri din cauza unui infarct, conform unui studiu realizate de specialiștii în domeniu. Din ce în ce mai mult este mai cunoscut efectul benefic al animalelor de companie care pot juca un rol important în viața oamenilor având inclusiv efecte terapeutice ajutându-i să treacă peste anumite boli. Tot aceste studii arată că animalele domestice pot reduce tensiunea oamenilor.

Pisica este o felină agilă, elegantă, se încadrează perfect în rolul vânătorului și deține un farmec foarte cunoscut, iar rasa sau proveniența lor, abia dacă influențează în caracterul său. Toate pisicile sunt independente și posedă un mare grad de curiozitate.

Pisica poate fi un animal de companie perfect pentru oricine, căci ea nu-ți cere mult, doar un loc unde să locuiască, mâncare și multă dragoste deoarece se atașează destul de rapid de stăpân, fie el tânăr, singur sau mai în vârstă. Sunt niște animale foarte curate și pot ține de urât persoanelor care suferă de anumite boli sau pur și simplu vârsta nu le mai permite să iasă atât de des din casă. De reținut este că a avea o pisică sau un animal de companie nu înseamnă doar cheltuieli, timp pierdut la veterinar și multă atenție deoarece ne și ajută să învățăm să fim mai responsabili și să ne simțim mai bine căci cineva depinde de noi.

Pentru pisicile domestice, consumul de hrană depinde de mai mulți factori. Pisicile preferă să mănânce într-un loc calm, ferit de privirile altora și de prădători, cu o cale clară de evadare. Doar hrana de calitate superioară, pregătită special pentru pisici, poate garanta că oferă toate substanțele nutritive de care au nevoie pentru a rămâne sănătoase, indiferent de vârstă, rasă, stilul de viață sau sensibilități.

Alimentația corectă pentru pisicile noastre


Dacă pentru noi varietatea din alimentație este benefică, variația frecventă și continuă nu este adecvată pentru digestia unei pisici. Comportamentul de vânătoare joacă un rol important în modul în care mănâncă pisicile, motiv pentru care au tendința de a consuma mai multe mese mici pe parcursul zilei, mai degrabă decât una sau două porții mari. Recipientele de tip puzzle pentru hrană sunt o modalitate excelentă de a antrena mental pisica și a o încuraja să depună efort pentru hrana sa, precum și de a-și antrena instinctele de vânătoare. Pisicile au un necesar foarte ridicat de proteine, inclusiv de o serie de aminoacizi esențiali, dintre care unul este taurina, care se găsește în mod natural numai în țesutul animal. Grăsimea este o sursă importantă de energie pentru pisici, proporția de calorii zilnice furnizate de grăsimi fiind mai mare decât cea recomandată pentru oameni. De asemenea, pisicile au mare nevoie de vitamine și minerale, cum ar fi vitamina D, pe care o pot obține doar din hrană. Ca nou-născut, tractul digestiv al pisoiului este adaptat perfect pentru digerarea laptelui special creat pentru pisoi, dar capacitățile digestive sunt în continuă schimbare, iar atunci când va ajunge la stadiul de adult, nu va mai putea digera lactoza.



PURINA® a lansat recent PURINA ONE BIFENSIS, o formulă patentată despre care s-a dovedit că menține o piele sănătoasă și o blană frumoasă. Produsul este proiectat pentru controlul formării ghemelor de blană și elimină, sigur și delicat, părul din tractul digestiv - ajutând astfel la limitarea pierderii părului. Societatea Internațională pentru Medicina Felinelor (ISFM) recunoaște contribuția nutrițională adusă de PURINA la bunăstarea felinelor. 

Echipa de experți, formată din peste 400 de nutriționiști, oameni de știință, veterinari și specialiști în comportamentul animalelor, lucrează la o gamă enormă de inițiative, în patru centre importante din Europa și SUA. Scopul final al muncii lor este de a îmbunătăți fiecare aspect al sănătății și bunăstării animalelor noastre. PURINA® îmbunătățește continuu modul în care susține animalele să trăiască mai sănătos, mai fericit și pentru mai mult timp. De fapt, de peste 85 de ani, ei sunt unii dintre pionierii progresului științific pentru îngrijirea și hrănirea animalelor. 

Am descoperit hrana preferată a pisicii mele!


PURINA ONE® BIFENSIS dezvoltat de medicii veterinari și nutriționiști, conține bacterii benefice funcționale și acizi grași Omega 6, esențiali pentru ca pielea să mențină o barieră puternică împotriva atacurilor din mediul extern. Când începi să îți hrănești pisica cu Purina One Bifensis, observi imediat o îmbunătățire cu privire la sănătatea ei. Sper că la sfârșitul celor trei săptămâni rezultatele mă vor surprinde. 

Dar ce promite Purina ONE Bifensis?


SĂPTĂMÂNA 1 = NIVEL CRESCUT DE ENERGIE 
Nivelul de energie al pisicii ar crește datorită nutriției echilibrate, complete și de calitate de la PURINA ONE® BIFENSIS.

SĂPTĂMÂNA 2 = DIGESTIE SĂNĂTOASĂ 
PURINA ONE® conține cicoare, un ingredient natural despre care s-a dovedit că ajută la îmbunătățirea sănătății digestive. Mulțumită calității surselor de fibre și digestibilității crescute a hranei PURINA ONE® BIFENSIS, vom observa îmbunătățirea digestiei pisicii.

SAPTAMANA 3 = BLANA LUCIOASA 
PURINA ONE® conține nutrienți specifici- inclusiv acizi grași Omega 3&6 și vitamine și minerale esențiale, care susțin sănătatea și aspectul lucios al blănii pisicii. Nivelul ridicat de antioxidanți contribuie și la strălucirea și sănătatea ochilor.

Retețele PURINA ONE® BIFENSIS sunt special formulate pentru a stimula producția naturală de anticorpi și a susține un sistem imunitar sănătos pentru a ajuta pisica să rămână sănătoasă.

După o săptămână de testare a rețetelor Purina ONE Bifensis pot spune că pisica mea tărcată e mai vioaie, nu mai face mofturi la mâncare, ca înainte, și parcă blănița ei este mai lucioasă. Cu siguranță, această mâncare e preferata pisicuței mele. N-am să o dezamăgesc cumpărându-i altceva.





Niciun comentariu: