duminică

NorMens- Punctualitate și confort în fiecare lună



 


Despre treburile femeiești nu prea se vorbește deschis, firesc și foarte public. Deși...

Mai ales pentru fete, intrarea la pubertate marchează o schimbare majoră în viață… prima menstruație. Deși fetele au prima menstruație între 9 și 14 ani, aceasta poate să vină chiar și la vârsta de 16 ani.

Deci, domnișoarelor, fiți atente!

Prima menstruație este un eveniment foarte important, care îți schimbă total viata, deoarece marchează trecerea de la copilărie la viața adultă. Ai fost o fetiță, acum devii femeie! Pe cât de înfricoșătoare poate părea această perspectivă, este o tranziție normală și semnificativă pentru feminitatea ta, întrucât are legătură cu capacitatea de a avea copii.
Dacă observi ceva îngrijorător (de ex. creșterea excesivă a părului, asimetrii ale sânilor sau ceva care te alarmează), este recomandat să consulți medicul imediat. Corpul fiecărei fete este diferit și reacționează în mod diferit la aceste schimbări. Așadar, nu trebuie să te compari cu prietenele tale… Ce ți se întâmplă poate fi absolut normal, deoarece creșterea hormonilor feminini poate duce uneori la mici probleme ale dezvoltării corpului tău.
Și ține minte: chiar dacă prima menstruație pare un coșmar, e bine să știi că de obicei prima menstruație are un flux slab! Așa că nu-ți face griji dacă te ia pe nepregătite! ;)


Ce este menstruația?

Menstruația reprezintă sângele care curge din uter, aproape în fiecare luna, prin vagin. Ca să înțelegi mai bine, citește cu atenție ce urmează:

Încă dinainte de a se naște, femeile au milioane de ovule în ambele ovare. În timpul pubertății numărul ovulelor este de circa 400.000, dar din acestea numai 400 foliculi se maturizează și sunt eliberați prin ovulație. Ovulele mature vor începe să fie eliberate în timpul pubertății, când începe ciclul, și se vor opri odată cu menopauza. Eliberarea ovulului (de obicei unul) în fiecare ciclu, dintr-unul din cele doua ovare, se numește ovulație.
Endometrul, o mucoasă care captușește uterul, se pregătește în fiecare luna (îngroșându-se și îmbogățindu-se cu substanțe nutritive) pentru a susține dezvoltarea fătului. Dacă nu este fertilizat niciun ovul, mucoasa este eliminată alături de puțin sânge după care reîncepe procesul de dezvoltare endometrială pentru următoarea menstruație. Acest proces se va repeta în fiecare lună și poate părea lipsit de confort, dar este extrem de important!

De regula, un ciclul menstrual durează 28 de zile, începând cu prima zi a menstruației și terminându-se cu prima zi a menstruației următoare. Ciclul menstrual neregulat reprezintă o serie de tulburări în care menstruația apare cu neregularitate, este abundentă sau dureroasă.

Normens, punctualitate și confort în fiecare lună

✓Scapa de toate aceste probleme cu NorMens. NorMens reglează în mod natural sistemul hormonal feminin și ajută la reglarea menstruației și la reducerea simptomelor neplăcute ale sindromului premenstrual în doar 3 luni.

Trei sferturi dintre femei suferă de tulburări premenstruale, în timp ce 10% se confruntă cu o formă severa a simptomelor. De obicei, un ciclu menstrual neregulat este semn al unui dezechilibru hormonal și al unei insuficiente luteale care induce infertilitate feminină.

Există o serie de plante recunoscute ca fiind benefice în reglarea ciclului menstrual și sporirea fertilității la femei. Cele mai eficiente și căutate dintre aceste remedii sunt Vitex agnus castus și Maca. Cele două ingrediente au fost adăugate într-un singur produs, în concentrații optime, pentru o eficacitate maximă, din dorința de a oferi consumatoarelor cea mai buna soluție pentru echilibrarea sistemului hormonal feminin.

Produsul reduce simptomele neplăcute ale sindromului premenstrual și reglează ciclul menstrual, sporește fertilitatea la femei prin echilibrarea sistemului hormonal feminin și reglarea secreției ovariene, ameliorează simptomatologia specifică sindromului de ovar polichistic. În plus, crește vitalitatea, energia, rezistența, performanțele sexuale, întârzie schimbările hormonale provocate de înaintarea în vârstă, echilibrează hormonal organismul după naștere, precum și după utilizarea îndelungată a anticoncepționalelor.

ℹ️Află mai multe: https://www.hyllan.ro/produse-normens.php !!!



Niciun comentariu: