duminică

E 1 MARTIE, deci ... START Spring SUPERBLOG 2020!




Pe lângă ghiocei și mărțișoare, mediul online e plin de articole care anunță debutul celei de-a 20-a ediții a competiției de blogging creativ, Spring SUPERBLOG 2020Competiția este deschisă tuturor bloggerilor din România, indiferent de traficul blogului și de tematica abordată. Am descoperit, ediție cu ediție, zeci de bloggeri valoroși, care au demonstrat că talentul nu ține seama de profesie, vârstă, gen, condiții sociale. Căci SuperBlog e singura platformă care a reușit să creeze o comunitate numeroasă pasionată de blogging, unde se cunosc și schimbă opinii autori de bloguri și specialiști în comunicare online dornici să ia pulsul blogosferei, să descopere și să susțină noi talente. Te invit să ni te alături și tu, nu vei regreta!

Spring SuperBlog 2020 se va desfășura în perioada 1 martie - 22 aprilie 2020. Pentru a participa, ai nevoie doar de un blog în limba română, creativitate și pofta de a scrie articole originale, pe teme propuse de sponsorii competiției. În SuperBlog ai ocazia să te întreci cu tine și cu ceilalți bloggeri, să îți testezi abilitățile de blogger, să cunoști branduri interesate de social media și mulți, mulți colegi de blogosferă. Toate probele concursului sunt opționale, astfel încât poți să participi doar la cele care te atrag mai mult. Dar, cu cât participi la mai multe probe, cu atât îți vor crește și șansele de câștig.

Înscrie-te și tu în competiție și fă-ți cunoscute calitățile, demonstrează-ți creativitatea și vei câștiga recunoaștere și premii exersându-ți pasiunea pentru blogging! Cu siguranță sponsorii SuperBlog abia așteaptă să ne citească articolele! :D Lista premiilor oferite de sponsori e deja pregătită și sunt extrem de tentante, crede-mă pe cuvânt! Dar eu nu numai pentru aceste premii mă înscriu și anul acesta în Spring Superblog, ci și pentru emoția, distracția și adrenalina de care am parte alături de prieteni mai vechi și mai noi, pe toată durata acestei competiții.

Să avem spor și succes, prieteni!



Niciun comentariu: