duminică

Avantajele achiziționării unei mașini rulate de la SIXT SH


Când luați decizia de a cumpăra o mașină, nu vă uitați doar la bugetul pe care îl aveți. Vă uitați și la tipul de mașină dorit, la brand și la model, chiar și la culoarea sau accesoriile suplimentare. Și, cu siguranță, nu o singură dată, vi s-a întâmplat să vă doriți o anumită mașină, dar prețurile de pe piață să depășească cu mult bugetul vostru. Dacă sunteți interesat câtuși de puțin de piața auto din țara noastră mai știți și faptul că mașinile rulate sunt, de ceva vreme, la mare căutare. Achiziția unei mașini second-hand pare să fie o alegere mult mai tentantă, fiind mult mai ieftină decât una nouă, iar procesul de cumpărare mult mai ofertant, datorită varietății de opțiuni din care puteți alege. Deci, cel puțin din punct de vedere economic, mașinile rulate sunt mult mai profitabile, mai ales dacă se folosesc pentru a căpăta experiență în condus, evitându-se, astfel, reparațiile scumpe ale caroseriei.

Cu toate acestea, atunci când un cumpărător încearcă, de fapt, să caute o mașină second-hand, lucrurile nu mai par atât de strălucitoare. Spre deosebire de o mașină nouă, un vehicul folosit are deja un istoric, deci există întotdeauna unele îndoieli dacă vânzătorul vă spune întreaga poveste. 

Cumpără fără griji de la SIXT SH!


SIXT SH este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de mașini rulate din România, oferind clientelei sale servicii unice pe piața locală și o gamă variată de mașini rulate la un raport calitate-preț excepțional. 

Cumpărând o mașină second hand de la Sixt SH mergeți la sigur, pentru că nu există niciun dubiu legat de proveniența mașinii respective. Noua voastră mașină nu a avut decât un singur proprietar, și acest prim proprietar a fost compania de rent-a-car și leasing operațional nr. 1 în Germania, Sixt, care a îngrijit-o și întreținut-o cu rigoare... nemțească. Astfel, puteți afla cu certitudine care este trecutul mașinii și puteți să fiți convinși că nu veți avea nicio surpriză neplăcută, oricât de mică, după achiziționare.




La www.sixtsh.ro aveți acces la întreaga istorie a mașinii. Toate documentele legate de întreținerea și eventualele reparații ale mașinii dorite vă sunt puse la dispoziție cu maxim de seriozitate și transparență. 

În plus, dacă vă hotărâți să vă achiziționați o mașină de la Sixt SH, trebuie să știți că mai puteți beneficia de o mulțime de alte avantaje: o mare varietate de mașini, prețuri deosebit de atractive, mașini sigure și, în plus, primiți garanție totală pentru o perioadă de maximum 2 ani sau până la 30.000 de km. la orice model de autoturism, potrivit termenilor și condițiilor personalizate pe fiecare model. Pentru că atunci când cumpărați o mașină second hand de la Sixt SH, să fiți siguri de ceea ce primiți!

Adio, stres! 


Pentru mine, achiziționarea unei mașini rulate este varianta ideală, iar www.sixtsh.ro îmi va oferi ocazia să mă bucur de mașina perfectă și de plăcerea de a sta la volan, mai ales în vacanțe și călătoriile lungi, care erau, întotdeauna, prilej de stres și nervi. Și când mă gândesc că n-am mai fost de vreo 3 ani în Grecia, de frică că nu făcea față mașina la drum lung, că mereu îi pică câte ceva, pe undeva... Și, mai mult ca sigur, noua mea mașină s-ar încadra perfect în peisajul mirific grecesc!

Cu siguranță, SIXT SH poate fi varianta ideală și pentru voi, căci vă va ajuta să vă alegeți mașina ideală pe care v-o doreați de foarte mult timp!


Niciun comentariu: