miercuri

Folosește tehnologia viitorului pentru îmbunătățirea prezentului




    Oamenii moderni se bucură de multiple opțiuni care le permit să-și transformă casele în locuințe inteligente. 71% dintre consumatorii la nivel internațional și-ar dori o locuință inteligență, iar evoluția pieței dispozitivelor de acest tip se preconizează a ajunge la peste 141 de miliarde de dolari până în 2023. 

    Desigur, atunci când vine vorba despre tehnologie inteligentă, aparatele electrocasnice reprezintă un domeniu cu opțiuni nelimitate. Frigiderul care  comunică în mod direct cu telefonul proprietarului și îi permite să afle ce rețete poate prepara pe baza ingredientelor disponibile este un gadget din ce în ce mai prezent în viețile noastre. Mașinile de spălat rufe și uscătoarele, mașinile de spălat vase sunt capabile acum să satisfacă toate cerințele de spălare: curățare, economisirea timpului dar și a energiei. În orice bucătărie versatilă se găsește acum și un cuptor cu microunde care pe lângă faptul că oferă bucătăriei o notă de frumusețe și de modernism, ajută și la practicarea unui gătit performant și sănătos. Electrocasnicele nu mai sunt doar funcționale. Încet, adesea pe nevăzute, ele îmbunătățesc viața de zi cu zi în bucătărie. Și totul devine mult mai simplu atunci când o locuință este dotată cu astfel de gadget-uri!

    De câțiva ani, Toshiba este din ce în ce mai vizibilă și consumatorilor români, reușind să le îmbunătățească calitatea vieții, în special datorită unei game extrem de variate de electrocasnice. Fie că este vorba de eficiența ridicată, de un design spectaculos sau de cea mai modernă tehnologie, produsele Toshiba sunt cele care au reușit să ridice standardele și în materie de electrocasnice.

Calitate premium de la Toshiba - o gamă de electrocasnice proiectate pentru publicul european și distribuite în peste 30 de țări


    Toshiba s-a remarcat întotdeauna prin varietatea de produse pe care le pune la dispoziția utilizatorilor, iar electrocasnicele se află printre acestea. Brandul Toshiba a câștigat în ultimii ani, o cotă de piață din ce în ce mai importantă, mai ales pe segmentul de electrocasnice incorporabile, toate produsele fiind concepute pentru performanțe excelente. 

Noua gamă de mașini de spălat rufe și uscătoare


Toshiba a conceput o nouă linie de mașini de spălat rufe capabile să satisfacă toate cerințele de spălare: curățare, economisirea timpului și energiei. Noua gamă este plină de caracteristici care să optimizeze fiecare spălare din punct de vedere calitativ. Proiectarea acestora este făcută în detaliu, iar funcționalitatea este constant îmbunătățită. Noua tehnologie de spălare este inspirată de marele artist japonez Hokusai, autorul lucrării "The Great Wave off Kanagaza". Tehnologia THE GREATWAVES™ este dezvoltată pe doi piloni: Flash Wave și Cold Wash, care protejează hainele în timpul spălării și garantează economie considerabilă de energie, detergent și timp. Se economisește energie cu până la 67% iar culorile sunt protejate cu până la 39%. Spălarea la rece este dezvoltată prin tehnologia Flash Wave capabilă să spele la 40°C cu aceleași rezultate ale spălării la o temperatură mai ridicată. 



Noua gamă de aparate frigorifice


    Toshiba și-a stabilit întotdeauna ca obiectiv fabricarea de aparate care să îmbunătățească calitatea vieții. Atenția obsesivă pentru fiecare detaliu fac din frigiderele Toshiba piese de design și referințe tehnologice în utilizarea zilnică. Liniile inovatoare, jocurile de lumină pentru înfrumusețarea profilurilor și alegerea materialelor de calitate transformă aceste produse în obiecte unice și elegante, perfecte pentru orice mediu. 
    Frigiderele dotate cu tehnologia Dual Inverter sunt echipate cu un compresor invertor și două ventilatoare. Compresorul Toshiba asigură mai puține vibrații și zgomot decât un sistem convențional și durata de funcționare este mult mai mare. Dual Inverter este capabil să economisească până la 20% din energie în fazele de răcire rapidă și congelare. Compresorul și invertorul variază puterea pentru a stabiliza temperatura.
    Noua tehnologie Plasma pure care produce ioni și electroni, poate elimina bacteriile, neutraliza mirosurile și purifica aerul, păstrând alimentele proaspete mai mult timp. Iar avantajele sunt evidente: sterilizare, eliminarea mirosurilor și mult mai multă prospețime și, desigur, sănătate.


Nouă gamă de mașini de spălat vase


Toshiba creează mașini de spălat vase elegante și foarte utile, care îmbunătățesc viața de zi cu zi. Un nou program cu nivel ridicat de igienă realizează o spălare puternică chiar și la 70°C, pentru că toate vasele merită curățenie și igienă maximă. Toshiba Sanitization a adăugat și o lampă UV în filtru pentru uciderea bacteriilor, consolidând, astfel, poziția brandului Toshiba cu un accent ridicat pe aspectele sanitare. Datorită filtrului antibacterial Life protection crește viața utilă a materialelor tratate și inhibă acumularea de microorganisme care se află în interiorul mașinii. Alege și tu Toshiba pentru a te bucura mereu de mâncărurile proaspete, servite pe vase curate.




Noua gamă de cuptoare cu microunde


Orice bucătărie merită o notă de frumusețe! Cuptoarele cu microunde Toshiba conferă bucătăriei o frumusețe inegalabilă, alături de practicarea unui gătit versatil și performant. Materialele de calitate și designul cu atenție la fiecare detaliu fac aceste cuptoare frumoase și practice în cele mai multe ocazii. Învelișul ceramic interior ușor de curățat este echipat cu o structură compactă ce îl face rezistent la zgârieturi și pete. E nevoie doar de o cârpă umedă pentru a curăța interiorul: menținerea cuptorului curat nu a fost niciodată mai ușoară.
    Cuptorul dispune de funcția Grill (100°-240°), o funcție esențială care face mâncărurile mai apetisante și permite chiar gătirea unui grătar perfect: exterior crocant, interior umed și suculent.
   Tehnologia Inverter permite încălzirea și dezghețarea alimentelor uniform, permițând gătirea mâncărurilor delicioase fără a le supraveghea constant. Acum este posibilă gătirea la intensitate mică pentru perioade îndelungate, păstrând în același timp vitaminele și proprietățile nutritive ale ingredientelor.
    Iar datorită grătarului cu circulație a aerului fierbinte, mâncarea este gătită în interior și în exterior folosind doar o picătură de ulei, pentru a savura alimente mai sănătoase, fără grăsimi în exces. 
    Pe lângă toate aceste numeroase avantaje ale cuptoarelor cu microunde Toshiba, nu trebuie omis, desigur, nici designul frumos, elegant și sobru.




Toshiba- produse concepute pentru performanțe excelente, inginerie dusă până la perfecțiune


Eficiența, designul și tehnologiile moderne sunt cele mai importante aspecte ce fac din Toshiba un brand ce ridică întotdeauna standardele în materie de electrocasnice. Iar o locuință dotată cu aparatură inteligentă înseamnă un cămin în care te simți bine de fiecare dată când spui “acasă”! Iar pentru mine, numai excelența poate fi numită Toshiba!


Niciun comentariu: