luni

MARE, MARE CONCURS, MARE!!!!
CONCURS DE MANUSCRISE 

 ,,VISURI MĂREȚE AȘTERNUTE PE HÂRTIE

    

    - Doar la Editura Dreams, locul în care toate visurile tale creative pot deveni realitate - 




    
    Scrisul este o expresie a ființei noastre, una care ne dezvăluie natura într-o proporție covârșitoare. 

* Dacă ți-ai dorit să lași pe foi urme din tine, din ce știi/ce simți sau, poate, ce ai văzut și vrei să povestești tuturor, acum o poți face. 
* Dacă știi să povestești, să creezi personaje, să născocești întâmplări cu sinceritate și pasiune și te-ai hotărât, pur și simplu, să faci acest pas, Editura Dreams te asigură că îți va netezi drumul ca să reușești să dai viață propriilor cărți.

   Astfel, cu ocazia aniversării unui an de la înființare, Dreams Publishing House organizează prima ediție a concursului de manuscrise intitulat: „VISURI MĂREȚE AȘTERNUTE PE HÂRTIE”. Așadar, toți cei care au curajul de a scrie bine și de a crede în ei înșiși, sunt invitați să participe la concurs! Premiul va consta în editarea și publicarea manuscrisului, cu toate etapele necesare, în cadrul Dreams Publishing House. Într-un singur an editura Dreams a împlinit deja visurile câtorva autori, iar cărțile publicate le puteți găsi pe site-ul editurii.

    La acest concurs de manuscrise se pot înscrie autori care sunt la început de drum, dar și cei care au deja alte cărți publicate; indiferent de vârstă. Se acceptă manuscrise de dragoste, dezvoltare personală, dezvoltare spirituală, fantasy, Young adult, thriller, polițiste, aventură, erotice, SF.

    Manuscrisele + sinopsis-urile se trimit într-un document, în perioada 10.01.2021 - 16.03.2021, până la ora 23:00, inclusiv, la adresa de email [email protected]  Conținutul mail-ului, manuscrisul și sinopsis-ul atașat, NU vor conține numele concurenților iar la subiectul e-mailului trebuie precizat: Pentru concursul „VISURI MĂREȚE AȘTERNUTE PE HÂRTIE”.

Cerințe de redactare a manuscrisului: 
* să conțină un titlu, 
* diacritice, 
* să se specifice categoria din care face parte, 
* să fie în format Word, Times New Roman și font 12.

Juriul, reprezentat de către Alin Boncea și Andreea Boncea, va anunța în data de 22 aprilie 2021 cele 5 MANUSCRISE care vor intra în etapa finală, aceea de VOTARE!

Între 23.04.2021, ora 09:00, și 06.05.2021, ora 23:00, inclusiv, cititorii vor putea vota pe site-ul www.dreamspublishinghouse.co.uk unul dintre cele 5 manuscrise (sinopsis + 5 pagini). Manuscrisul cu cele mai multe voturi va fi ales drept câștigător. În cazul în care va exista egalitate de voturi, editura își rezervă dreptul de a efectua o tragere la sorți LIVE pe pagina de FACEBOOK a Dreams Publishing House.

Atenție!!! Se vor lua în calcul doar voturile oferite în intervalul calendaristic și orar specificat mai sus.

Manuscrisul CÂȘTIGĂTOR va fi anunțat pe data de 7 mai 2021.

Și asta nu e tot!!! ;)

Pentru că editura Dreams e întotdeauna aproape de prietenii care iubesc lectura, a organizat și un concurs al cărui câștigător se va bucura de o tabletă Allview AX503 chiar de Ziua Îndrăgostiților. Vorba aceea, ai carte, ai parte de tabletă!


Mult succes tuturor!



Niciun comentariu: