marți

 NOUĂ CAMPANIE BUZZSTORE: Covalact de Țară BIO – lactate proaspete și gustoase, produse din lapte ecologic




Săptămâna trecută am primit spre testare câteva produse BIO, extrem de gustoase, într-o gamă variată de sortimente:

1. BIO Brânza Făgăraș Covalact de Țară: o rețetă românească cu tradiție. BIO Brânza Făgăraș este făcută din ingrediente 100% naturale, formată din două straturi: brânza proaspătă de vaci ecologică la baza și smântâna fermentată ecologică deasupra.

2. BIO Brânzica de casă Covalact de Țară: produsă din ingrediente 100% naturale. BIO Brânzica de Casă de la Covalact de Țară este un amestec de bulgărași de brânză proaspătă de vaci ecologică și smântână ecologică dulce ca laptele. Produsul se adresează în primul rând copiilor pentru asigurarea alimentației sănătoase în perioada de creștere, dar și persoanelor adulte preocupate de o dietă sănătoasă.

3. BIO Iaurt Covalact de Țară are 3,8% grăsime, este produs din lapte de vacă ecologic.

4. BIO Lactate Tradiționale de Băut (Sana BIO, Chefir BIO): sunt produse certificate ecologic, obținute din lapte de vacă integral, provenit din producție ecologică. Produsele se adresează persoanelor adulte preocupate de o dietă echilibrată dar și copiilor – pentru asigurarea alimentației echilibrate în perioada de creștere.

5. Telemea de vacă Bio 350g: produsul este făcut integral din lapte ecologic și maturat 45 de zile, timp propice pentru a căpăta o textură cremoasă și o aromă desăvârșită, rezultatul fiind o telemea de o calitate superioară, cu gust autentic “ca la țară”.

6. Lapte BIO 3,7% grăsime 1L: provine de la producători certificați ecologic. Lansarea acestui produs completează gama de produse ecologice din portofoliul Covalact de Țară.

7. Unt BIO Covalact de Țară: este un produs 100% natural, ecologic, făcut din smântână dulce, fiind cel mai gras și mai sățios dintre produsele lactate.

Produsul nostru preferat rămâne brânzica, sub orice formă- are același gust din copilărie; mi-amintește de perioada când mergeam vara, la bunici, și o mâncam seara, cu mămăligă, după o zi de alergătură și zbenguială prin sat.



Felicitări pentru gustul desăvârșit, Covalact!!!
Mulțumesc, BuzzStore pentru selecție!

Niciun comentariu: