joi

 Vitamina C10 Pura – La Roche-Posay

-recomandarea lunii noiembrie-





    Lipsa fermității tenului, o consecință asociată îmbătrânirii pielii, este o problemă cu care se confruntă femeile din întreaga lume. Pe lângă aceasta, ridurile și textura neregulată a pielii sunt efective vizibil mai accentuate în cazul unui ten sensibil.

    La Roche-Posay, brandul dermatocosmetic Nr 1 în recomandarea medicilor dermatologi la nivel global este dedicat să dezvolte soluții pentru a oferi o viață mai bună oricărui tip de piele. Astfel, prin gamele anti-aging special concepute, brandul La Roche-Posay inovează prin formule cu molecule anti-îmbătrânire cu o eficacitate sporită, oferind totodată o toleranță ridicată. Printre cele mai eficiente ingrediente anti-rid, Vitamina C Pura (L-ascorbic acid) este cea mai activă formă biologică de Vitamina C. Este renumită pentru capacitatea sa de a stimula producția de colagen prin fibroblaste, de a crește elastina, reduce stresul asupra pielii, îmbunățățește tonusul pielii, îmbunățățeste textura pielii și aspectul porilor, scăzând rugozitatea pielii și potențialul inflamator.




    Corpul uman nu este capabil să sintetizeze această vitamină în mod natural, însă noul Serum Renovator Vitamina C10 Pura de la La Roche-Posay, prin concentrația de Vitamina C și combinația de ingrediente active, oferă rezultate vizibile de la prima aplicare. Includerea în rutină a serumului Hyalu B5, aduce un plus de reparare și reumplere în doar câteva ore, redând pielii elasticitatea și suplețea. Cu o componentă unică a formulei îmbogățită cu două tipuri de molecule de ACID HIALURONIC, VITAMINA B5 și MADECASSOSIDE redă densitatea pielii și favorizează regenerarea pielii. De aceea, pentru rezultate amplificate în reducerea ridurilor și liniilor fine ale tenului, Serumul Vitamina C10 Pura și Hyalu B5 Serum formează duo-ul perfect. Folosite împreună, se recomandă aplicarea Serumului Vitamina C10 Pura dimineața alături de un produs de protecție solară de minim SPF30 iar seara, aplicarea Serumului Hyalu B5.

    NOILE Fiole Hyalu B5 au o formulă ultra-concentrată cu 3 greutăți moleculare diferite de Acid Hialuronic Pur pentru eficacitate antirid complementară, bazată pe un complex de reparare (VITAMINA B5 & CUPRU ALBASTRU). Reduc ridurile în doar 7 zile. Conținutul de  VITAMINA B5 și CUPRU ALBASTRU repară bariera pielii în doar o oră. După fiecare cură antirid cu Hyalu B5 Fiole, se continuă rutina anti-îmbătrânire cu Hyalu B5 Serum.


Produsele pot și comandate și pe site urile: 


Niciun comentariu: