duminică

 4 BENEFICII PENTRU CONFORTUL TĂU

Always este primul brand care a introdus absorbantele igienice în Romania, în 1990, aducând soluții moderne româncelor ce utilizau vată. Cu o protecție superioară împotriva scurgerilor, absorbantele Always sunt create să elimine grija petelor, ca tu să te concentrezi pe activitățile tale oricând ai nevoie. Absorbantele de zi Always sunt acolo pentru tine să te scape de stres, iar absorbantele de noapte îți asigură o seară cu mai puține griji. 

Cu ALWAYS te simți în siguranță, totul e mai delicat, cu o protecție mai bună zi și noapte!

Ca să te simți complet protejată chiar și pe timpul nopții, descoperă noul Always Platinum Secure Night și vei dormi fără griji. Noile absorbante Platinum Secure Night au porțiunea din spate cu 60% mai mare față de Always Platinum cu aripioare măsura 1, ca tu să fii protejată complet chiar și în somn.

BENEFICII PRINCIPALE

Confort îmbunătățit

Ca să nu-ți faci griji legate de protecția ta, noile aripioare ComfortLock sunt fine ca mătasea și rămân fixate pe lenjerie oricum te-ai mișca! Iar designul SoftFit™ al absorbantelor le ajută să se adapteze în mod confortabil corpului tău.

Protecție fără griji

Always Platinum oferă o protecție incredibilă datorită celor 1000 de micro-pernuțe absorbante moi ca bumbacul (nu conține bumbac) și a tehnologiei 3D Leakguard™, care ajuta la prevenirea scurgerilor laterale.

Testat dermatologic

Produsul este testat dermatologic și este hipoalergenic. Îl poți folosi ori de câte ori ai nevoie și are grijă de tine și de pielea ta, de fiecare dată.

Mirosuri neutralizate

Datorită tehnologiei Odour-lock™, mirosurile neplăcute sunt blocate și neutralizate, în loc să fie doar mascate.

Niciun comentariu: