duminică

Accesoriile la rang de artă


Alege accesorii potrivite stilului tău

La fel ca trendurile vestimentare și tendințele în materie de accesorii se schimbă de la un an la altul. Astfel că, la fel ca în cazul hainelor, acestea trebuie alese cu multă grijă și întotdeauna potrivit ocaziei. Alegerea accesoriilor, însă, ține mai mult de stilul personal decât orice altceva. Uneori, accesoriile pot fi chiar mai importante decât hainele. Nu trebuie niciodată să lași accesoriile pe al doilea plan pentru că ele pot crea sau distruge cu rapiditate o imagine, fiind un mod de exprimare a stilului personal. Un ceas, o pereche de cercei perfectă sau o poșetă potrivită sunt mereu acea atingere de finețe care pot completa cu succes orice ținută. Însă alese la întâmplare pot oferi chiar reversul medaliei. Trebuie să alegem, deci, cu atenție accesoriile potrivite, pentru că știm deja: stilul personal e legat mai mult de ochi decât de contul din bancă.
Și accesoriile pot fi, oricare ar fi stilul tău, cireașa de pe tort. Bijuteriile, de fapt, au rolul de a completa o ținută și nu invers. 
Accesoriile pot spune multe și despre dispoziția ta. Poate că ochii sunt oglinda sufletului, dar bijuteriile, pantofii, cureaua sau ceasul pot arăta cum și unde suntem, sau unde am dori să fim. Ceea ce este potrivit în lumea modei la un cocktail, cu siguranță nu va da aceleași rezultate la o întâlnire de afaceri. Dacă nu știi ce să asortezi, cel mai bine este să alegi elemente simple, de dimensiuni mici. Accesoriile pot fi clasice, ușor de purtat în tot timpul anului sau pot fi sezoniere- un mod mai ieftin și rapid de actualizare a look-ului în fiecare anotimp. Vara, de exemplu, vom purta bijuterii mai colorate, cu texturi diverse în timp ce iarna tindem să le alegem pe cele mai sofisticate, mai grele sau luxuriante. De exemplu, o pereche de cercei statement, fabuloși pot finisa un look atunci când alte accesorii par prea mult și vor adăuga de fiecare dată o notă aparte unei ținute de vară. Contrastul dintre dramatismul cerceilor și simplitatea ținutei te va face remarcată cu ușurință. Nu este indicat să ieși niciodată din casă fără bijuterii! 
În magazinele Splend'or vei găsi bijuterii de cea mai bună calitate și la prețuri fără concurență. Vei fi, cu siguranță, atras de eleganța prezentării colecțiilor de bijuterii ale celor mai vestite branduri internaționale. Preferatele mele rămân bijuteriile Majorica, un brand prestigios, de origine spaniolă. Stilul mediteranean se îmbină cu pasiunea și simplitatea, dând naștere unor bijuterii recunoscute la nivel internațional. Majorica creează și comercializează bijuterii și accesorii fashion, folosind, în primul rând, perle și metale prețioase. Brandul este preferatul meu pentru că oferă o gamă extinsă de modele de coliere de perle de diverseculori, forme și dimensiuni, care pot accesoriza atât o ținută de zi. cât și una de seară sau pot fi purtate cu succes la orice evenimente speciale. 
Accesorizează-ți și tu ținuta cu accesorii Majorica selecte de la Splend'or!

Ceasurile-simboluri ale eleganței

Fie că te îmbraci casual, chic, sport sau office, cu siguranță vrei să porți la mână ceasul potrivit. Pe lângă bijuterii, ceasurile reprezintă accesorii elegante, fie că sunt putate de doamne sau de către domni. Ceasul, însă, poate fi un accesoriu foarte util- poate fi purtat zi de zi în loc de brățară, de aceea trebuie să satisfacă toate gusturile. Fiecare persoană își cumpără ceasul în fucție de caracterul și personalitatea ei. În timp ce ceasul de damă este mai degrabă o frumoasă bijuterie care se potrivește perfect la ținuta de zi cu zi sau la evenimentele speciale, ceasul bărbătesc este un indicator al poziției pe care îl ocupă persoana în societate- cu cât ceasul este mai elegant, cu atât statutul social este mai important, deoarece prețul plătit pentru aceste produse este mai mare, ceea ce denotă disponibilitatea de a cheltui bani mulți pentru lucruri de calitate.
Ceasurile sunt un must have care crește din ce în ce mai mult, lucru care nu face decât să ne bucure. În trecut erau accesorii destinate exclusiv bărbaților, fiind modul în care aceștia reușeau să-și contureze ținutele elegante, în prezent, ceasurile devin din ce în ce mai iubite, apreciate și purtate...mai ales de către femei tocami pentru că, la fel ca bijuteriile, acestea pun în valoare ținutele, dar și carcaterul și personalitatea celor care le poartă. Un ceas impunător la mâna unei doamne poate pretinde respect, admirație și poate fi perfect pentru a arăta stilul unei ținute, fie ea casual, business sau de seară. Din ce în ce mai multe branduri renumite de ceasuri scot tot mai des pe piață modele care mai de care mai interesante, modele casual, dar și elegante, astfel încât, indiferent de ocazie, să nu fiți nevoite să vă despărțiți de ceasuri. Am admirat de fiecare dată colecția impresionantă de ceasuri de la Splend'or și modelele noi, pe gustul oricărei femei. Indeferent de stil aici cu siguranță vei găsi ceasul potrivit!

Fiți îndrăznețe, creați-vă propriul stil și accesorizați-vă ținutele corespunzător! 

Articol Spring SuperBlog 2017

Niciun comentariu: