sâmbătă


Apiterapia- regina tratamentelor naturiste




Pielea ne poate dezvălui povești din viață. Dacă cineva ne privește cu atenție va putea să ghicească (sau, poate, nu!) ce vârstă avem, dacă am avut grijă de noi, dacă am fost fericite… pentru că fiecare etapă din existența noastră vine la pachet cu diferite probleme pe care trebuie să învățăm să le contacarăm, dacă ne dorim să avem cât mai mult timp aspectul tineresc și să ne menținem frumoase și sănătoase.

Și pentru că trăim într-o lume agitată, la viteză fulgerătoare, aplicarea cremelor, a loțiunilor sau a serurilor a devenit clipa noastră de liniște, un adevărat răsfăț la finalul unei zile super-încărcate. Cu toate acestea, deși sunt menite să ne facă mai frumoase și să ne mențină sănătoase, produsele cosmetice din comerț abundă în chimicale și substanțe nocive care dăunează pielii pe termen lung. De aceea, eu vă recomand să înlocuiți toate aceste formule complicate cu compoziții naturale, o reală alinare pentru trup, totodată și pentru suflet! Doar apelând la cosmeticele 100% naturale, fără parabeni, rutina noastră de frumusețe se va transforma, cu siguranță, din necesitate într-un moment de respiro, într-o clipă de libertate mult așteptată! 

Apiterapia- cel mai bun și eficient sistem terapeutic


Ce îi trebuie celulei pentru a fi fericită? Specialiștii afirmă că are nevoie de 12 elemente/ condiţii ce trebuiesc îndeplinite simultan toată viaţa: oxigen; protecţie contra inamicilor vieţii (biologici, chimici, fizici, psihici); apa; igiena (la nivel celular şi intercelular, eliminare de reziduuri dar şi igiena psihică emoţională); odihna de calitate; diviziune celulară; reparaţie şi regenerare continuă; informaţii în cantitate şi calitate armonioase; iubire; energie; funcţionare armonioasă; nutriţie sănătoasă. Întrebarea pe care ne-o punem cu toții este: putem găsi toate aceste elemente într-o singură gamă de produse? De-a lungul timpului, o mulţime de studii au dovedit eficienţa produselor stupului. Produsele apicole sunt singurele care acţionează la aproape toate nivelele fiinţei umane. Mierea, propolisul, polenul apicol, păstura, lăptişorul de matcă, veninul de albine acţionează pe toate aceste categorii. Apiterapia este o alternativă naturală de tratament, fundamentată știintific prin nenumărate studii și experimente clinice ce se referă la tratarea diverselor afecțiuni cu produse apicole naturale, neprelucrate, cu extracte, combinații ale acestora sau cu medicamente apiterapice standard. La ora actuală aceasta modalitate tradițională de prevenție și vindecare a afecțiunilor a câștigat din ce în ce mai multă adresabilitate prin rezultatele evidente obținute în urma utilizării cu succes a produselor și metodelor specifice. Produsele apicole au o gamă largă de proprietăți biologice și acțiuni farmacologice benefice cu rol în menținerea și redobândirea stării de sănătate. De fapt, nu există un sistem terapeutic mai bun şi eficient ca apiterapia.

Api-terapie pentru tenul tău


Mierea de albine este un ingredient fantastic deoarece este un agent antibacterian și, în plus, înmoaie, hidratează și catifelează pielea. Ca agent puternic umectant, mierea atrage și reține apa la nivelul pielii, ajutând astfel la hidratarea acesteia. Capacitatea antibacteriană a mierii (puterea de a stopa înmulțirea bacteriilor) o face eficientă în tratarea pielii predispusă la acnee, reducând probabilitatea de noi erupții. În mod natural, mierea de albine este bogată în elemente nutritive benefice atât pentru piele cât și pentru sănătatea noastră: vitamina B, vitamina C, minerale și aminoacizi. Aceste ingrediente cheie au pentru piele un efect benefic demonstrat în hrănirea și păstrarea sănătății acesteia. Antioxidanții prezenti în compoziția mierii au și ei rol în menținerea sănătății pielii și prevenirea îmbătrânirii ei premature. Mierea oferă protectie, hidratează, catifelează și reîntinerește pielea, dându- i un aspect tânăr și sănătos.
Apidava Cosmetic Line este cea mai nouă gamă de produse cosmetice, pe baza de ingrediente apicole de calitate superioară. Datorită efectelor ei uimitoare, cât și a faptului că îmbunătățeste eficacitatea celorlalte substanțe active, mierea este folosită în compoziția tuturor acestor produse cosmetice. Aceasta face adevărate minuni, atât în cazul tenului gras, cât și al celui uscat sau tern, în cazul porilor măriți, împotriva impurităților și a punctelor negre. Deasemeni, exfolierea tenului este un procedeu extrem de important, care nu ar trebui să lipsească din rutina de ingrijire a niciuneia dintre noi. Iar importanța unui gomaj facial realizat corect, este crucială pentru a ne putea bucura de o piele fină, luminoasă și uniformă. 
Noi, femeile, știm că anii nu trec întotdeauna în cel mai prietenos mod. Dar putem să facem din vârsta noastră un aliat! Putem să arătăm potențialul frumuseții noastre, indiferent de ani. Așa că nu mai ezita! Încearcă și tu cele mai bune produse cosmetice și asociază îngrijirea cu răsfățul într-o rutină care îți va trezi la viață toate simțurile, îți va hrăni spiritul și trupul, în același timp! Intră și tu pe apidava.ro și descoperă toate aceste minuni!

Niciun comentariu: