joi

Expressoft Technology- cea mai potrivită soluție de marcaj și gestiune pentru afacerea ta!



Există o rețetă sigură pentru succesul afacerilor!?


Eu cred că da. 
Inițierea unei afaceri a devenit destul de simplă în zilele noastre în mare parte datorită accesului la tehnologie și la internet. Indiferent ce vinzi și cui vinzi, există șanse destul de mari ca o parte din clienți să utilizeze internetul într-un fel sau altul pentru a achiziționa produsele tale. Asigură-ți o prezență online atractivă și care să ofere cât mai multe informații despre produsele/serviciile tale pentru a le ușura acestora decizia de cumpărare. Dacă potențialii tăi clienți nu găsesc detalii despre afacerea ta sau despre produsele/ serviciile tale în căutările lor online, există posibilitatea de a se îndrepta spre un competitor de-al tău mai prietenos cu Internetul.

Dar pentru a obține succesul în afaceri este nevoie, deseori, de un pic mai mult decât tehnologie și internet. Deși nu există un singur răspuns care să se potrivească tuturor afacerilor și tuturor antreprenorilor, există, totuși, o serie de practici care sunt comune antreprenorilor de succes. Una dintre acestea este alegerea unei soluții software eficiente și durabile care să poată automatiza procesele de producție, gestiune sau vânzare. Și, mai ales, de ,,premiere” a clienților fideli- operație vitală pentru dezvoltarea oricărei afaceri și menținerea unei continuități profitabile; prin posibilitatea realizării unor campanii de fidelizare a acestora și acordarea de vouchere sau carduri de reducere, puncte bonus, promoții sau, de ce nu!? și posibilitatea plății în cont. 

Expressoft Technology- soluția de marcaj și gestiune potrivită oricărei afaceri 


Zilele trecute am luat masa cu câțiva prieteni în localul nostru preferat, singurul restaurant libanez din oraș, locul unde se servesc cele mai bune preparate orientale. Am rămas cu toții plăcut surprinși de noile echipamente hardware cu care era dotat restaurantul. Servirea a fost mult mai rapidă, facilă și extrem de eficientă, mai ales datorită unui modul POS restaurant, instalat de curând în local. Ospătarul nostru preferat nu-și mai găsea cuvintele de laudă la adresa acestei soluții software care acum îi permite să sistematizeze servirea clienților, să vizualizeze gradul de ocupare a localului și astfel să aibă o evidență mai clară a numărului de clienți din fiecare locație. Ne-a mai precizat că aceste sisteme POS pot fi folosite și în industria hotelieră, baruri, cafenele dar și-n retail (magazine, supermarket-uri), cu scopul de a ușura orice operațiune din procesul de vânzare și de reducere la minim a timpului de procesare al produselor, crescând astfel vânzările. Ne-a prezentat, apoi, un software marcaj restaurant conceput pentru a menține calitatea serviciilor la un nivel cât mai ridicat. Software-ul este alegerea ideală pentru marcajul comenzilor preluate de la clienți: configurabil, cu o interfață prietenoasă ce poate fi integrată cu toate echipamentele hardware de care ai nevoie. Această soluție software se poate adapta perfect fluxului oricărei activități, deoarece poate fi personalizată în funcție de dimensiunea și nevoile oricărei afaceri. 

M-am gândit că aș putea alege și eu o astfel de aplicație Expressoft pentru pizzeria la care sunt asociat. Este exact ingredientul de care avem nevoie pentru a ne susține afacerea. De altfel, beneficiile unei tehnologii moderne se resimt cu intensitate maximă într-o pizzerie care se axează mai mult pe domeniul delivery, cum este a noastră, mai ales în intervale orare foarte aglomerate sau de zilele onomastice. Fiecare client își dorește ca livrarea comenzii să fie făcută la timp și să corespundă cu specificațiile date la telefon. Prin intermediul acestor aplicații Expressoft vom putea îmbunătăți aceste servicii, vom economisi timp și ne vom asigura că menținem o bună comunicare cu toți clienții noștri.

Trăim în epoca touch-screen. A apus de mult epoca în care comenzile se luau pe carnețel și în care bucătăriile erau pline de hârtiuțe ce se murdăreau sau se rătăceau. Noi vom alege Expressoft Technology - e timpul să ne retehnologizăm! 

#9 SuperBlog 2018

Niciun comentariu: