marți

Work&Travel - cea mai bună alegere a vieții de student


 



,,Dallas” mi-a deschis ochii către America

Din copilărie mi-am dorit foarte mult să vizitez America. Chiar sufeream foarte tare că nu m-am născut acolo. Iar serialul ,,Dallas” mi-a întărit și ațâțat visul, oferindu-mi clar imaginea unei alternative foarte plăcute și luxoase la griul regimului comunist. Credeam cu adevărat în ,,visul american”, deși nu înțelegeam de ce doar acolo, dacă muncești pe brânci și depui suficiente eforturi, ai toate șansele să ajungi bogat. Apoi, în timpul facultății, când învățam de zor la Constituție, mi-am dat seama cu adevărat la ce se referea sintagma aceea. :D Și mi-a părut și mai rău, dacă se poate așa ceva.

Dar, sincer, încă-mi doresc din tot sufletul să văd America - New-York, Los Angeles, San Francisco, Las Vegas sau Chicago plus alte sute de obiective turistice atât de vizitate și cunoscute. Aaa, și-o tură doar, să aud și eu Cascada Niagara... 

Și, totuși, habar n-am dacă o s-ajung cu adevărat vreodată să văd America; deși eu sper că da, pentru că este un vis mult prea mare ca să-l dau uitării așa repede, chiar dacă știu că e din ce în ce mai greu pentru mine acum, din cauza vârstei. Dar, e-atât de ușor pentru tineri! Cunosc zeci de studenți din România care au trecut oceanul spre cea mai tare experiență din studenție, așa, cel puțin, se lăudau toți. Deși eu aș susține că-i cea mai tare din întreaga viață, din ce mi-au povestit ei. 
Să nu credeți că mă laud, dar, cu bucurie-n suflet vă anunț că, luna trecută, și nepotul meu s-a înscris într-un program de schimb cultural internațional, în urma îndemnului pe care i l-am dat chiar din prima zi de studenție:

Devino student traveler în America!


În fiecare an, peste 90.000 de studenți din lumea întreagă pleacă în State prin programul Work and Travel, circa 7.300 dintre aceștia fiind din România. 

Dacă sunteți tineri studenți la zi și doriți să vă petreceți și voi vacanța de vară în America, îmbinând utilul cu plăcutul, ar trebui să faceți un prim pas spre realizarea acestui obiectiv, citind rândurile următoare:

Work and Travel este un program inițiat în anii '60 de Departamentul de Stat al Statelor Unite pentru studenții din întreaga lume care vor să viziteze America în timpul vacanței de vară. Dar, mai ales, pentru studenții care nu vor să facă doar poze și filmulețe, ci ar dori să câștige și niște bani. America este deosebit de frumoasă și are o mulțime de locuri unice-n lume dar și o mulțime de oportunități financiare. 

SUA nu înseamnă doar McDonalds, sau KFC, sau Hollywood, așa cum pesemne că a crezut majoritatea dintre voi. America înseamnă mai ales oameni și locuri. Iar cu Work&Travel oricine are șansa de a fi mai mult decât un simplu turist în America și, astfel, să trăiască cea mai cool experiență din studenție. Chiar atât de ușor este! Visul american al unei vacanțe de vară cu programul Work and Travel acoperă o serie întreagă de experiențe inedite. Cu siguranță, indiferent de locul în care alegi să mergi, vei avea numai de câștigat!

Work and Travel este o experiență care merită trăită!


Și, de fapt, cine nu și-ar dori o astfel de vacanță cu Work and Travel!Locurile de muncă puse la dispoziție de acest program sunt în orașe și în zone pe care merită să le vizitezi și ca turist. De fapt, acesta este și motivul pentru care angajatorii au nevoie de forță de muncă suplimentară- destinațiile acestea extrem de fascinante atrag un număr foarte mare de turiști pe timpul verii. 

Și nu trebuie să te neliniștești deloc în privința job-ului, pentru că, orice poziție vei ocupa, va avea doar caracter sezonier, deci nu vei avea nevoie de calificări speciale sau de experiență în domeniul turismului și al serviciilor. Desigur, în situația în care vei lucra direct cu clienții, șarmul, abilitățile de comunicare și ușurința exprimării în engleză vor fi, desigur, un atu. 

Doar cu acest tip de program vei avea șansa de a câștiga o nouă perspectivă asupra vieții, vei experimenta situații neobișnuite, vei lega prietenii cu alți studenți din diferite țări, vei câștiga abilități necesare traiului zilnic, vei câștiga experiență de muncă internațională și vei înțelege mult mai bine cultura business-ului american. 

Acest program înseamnă provocare, pentru că te transpune într-un mediu total nou, unde ai ocazia de a trăi și de a munci alături de americani. Bineînțeles, poți chiar să experimentezi în mod autentic diferențele dar și asemănările dintre cultura ta și a colegilor tăi. Este cu adevărat o experiență fantastică, care în același timp te ajută să-ți acoperi toate cheltuielile. Și vei fi, cu siguranță, mult mai mult decât un simplu turist!

Sfat (același pe care i l-am dat și nepotului meu):
Înscrie-te  în program pentru a avea șanse cât mai mari la un job bun! Asigură-te că alegi o agenție cu o reputație bună, chiar dacă vei găsi și altele no name, cu prețuri mult mai mici (gândește-te că există cu siguranță un motiv pentru acele tarife mai reduse și că ele reflectă, mai mult ca sigur, calitatea tuturor serviciilor). Și dacă ar fi să-mi cereți să vă ofer un nume, eu, cu siguranță, aș alege CND Turism Vacanțe Speciale, pentru că l-am auzit rostit de cei mai mulți studenți români. 
Însă, orice agenție ai alege, până la urmă, nu uita: cu cât te vei înscrie mai devreme, cu atât vei avea mai multe șanse să obții un job mai bun. Angajatorii serioși care plătesc bine deja lucrează de mulți ani cu studenții și vor începe recrutările încă din toamnă.

Deci, dacă nu vrei să-ți irosești viitoarea vacanță de vară, soluția e destul de simplă: Work&Travel Vacanțe Speciale - aici vei găsi o mulțime de oferte turistice extrem de avantajoase și prietenoase.

Pentru o vară cu de toate, 
Fă-ți bagajul către State! 
Iar informațiile oficiale-
Doar de la Vacanțe Speciale!



#17 SuperBlog 2018

Niciun comentariu: