miercuri


Surprinde-ți prietenii sau familia cu un cadou dulce și sănătos!





Sărbătorile se apropie cu pași repezi și curând ne vor bate la ușă, pline de voie bună și bucurie. Așteptăm cu mare bucurie perioada când ne vom revedea toate rudele, prietenii și colegii cu care vom depăna amintiri și vom retrăi experiențe și alături de care ne vom delecta cu bunătăți culinare cât mai variate. Cu siguranță și-n acest an vom adăuga emoții noi în sertarul cu amintiri dragi. Cuprinși de atmosfera caldă și liniștitoare, devenim acum un pic mai buni, mai iubitori și mai generoși. Oferim cadouri încărcate cu iubire pentru prieteni și familie, și apreciere pentru colegi și parteneri de afaceri, care să  completeze dorințele sau nevoile lor. 


Ai nevoie de un dar cu totul deosebit pentru prietenii tăi de afaceri!? Îți dorești ceva unic și deosebit care să îi facă să se gândească cu drag la tine?


Pentru că punctul culminant al sărbătorilor este reprezentat de momentul deschiderii cadourilor, acel moment este emoționant atât pentru cel care primește, cât și pentru cel care oferă. Iar sentimentul de satisfacție transmis de bucuria primirii darului este recompensa cea mai frumoasă din lume. Fie că este vorba despre un ornament sau un cadou practic, el trebuie să semnifice dragostea pentru prieteni sau familie și respectul față de cei cu care colaborezi pe plan profesional. 

Dacă îți dorești să oferi un cadou cu adevarat special, care să surprindă prin conținut și să încânte prin gust și culoare, atunci ai ajuns în locul potrivit. Mai mult decât atât, ceea ce-ți propun aduce și nenumărate beneficii pentru sănătate. Este un mod ideal prin care să-ți arăți grija dar și interesul față de cei cărora vrei să le oferi acest dar.


Anul acesta sunt la modă cadourile dulci, aromate și gustoase


Știu că febra sărbătorilor ne-a cuprins pe toți! Uneori, însă, rămânem în pană de idei atunci când vine vorba de cadourile de sub bradul de Crăciun. De obicei cumpărăm tot felul de dulciuri pentru copii, familie, prieteni, dar, parcă anul acesta am încerca și altceva. Moșul este și cam bătrânel, așa că trebuie să-i sărim noi în ajutor neapărat! Vrei să-i surprindem pe cei dragi cu ceva nou anul acesta și să punem sub brad cadouri dulci de Crăciun cu … miere!?

Astfel, poți pregăti pentru prieteni sau colegi, pachete speciale cu miere de albine, în diferite sortimente. Produsele cu miere fac dintr-un simplu cadou o amintire de neuitat, nu doar pentru că sunt savuroase, ci și pentru că au un conținut bogat de substanțe bioactive și proprietăți nutritive, extrem de benefice pentru organism.

Despre beneficiile mierii aș putea vorbi încontinuu, ca și despre utilizările ei pentru sănătate, frumusețe, slăbire sau ca ingredient în bucătărie. 


Apidava- depozitul de cadouri pentru sărbătorile de iarnă


Apidava recomandă tuturor produse apicole extrem de variate, o gamă largă de produse terapeutice, cosmetice, dar și o mulțime de produse de tip delicatese: caramele, turtă dulce, bomboane, etc. Sortimentele savuroase cu miere pot reprezenta singure un  cadou datorită ambalajului extrem de atrăgător: borcănele cu un design elegant și dimensiuni reduse. Fiecare borcănel conține câte un sortiment diferit de miere pe care le poți oferi ca atare sau poți să completezi coșurile tradiționale, speciale, pentru sărbători. 


Avantajele unui cadou cu miere


Mierea de albine poate fi consumată în mai multe feluri. Toți cei care se vor bucura de un asemenea cadou special vor avea privilegiul de a folosi acest produs apicol atât în prepararea delicioaselor deserturi, a preparatelor culinare dar și a băuturilor, cât și în rețete cosmetice. În plus, datorită proprietăților sale curative, mierea tratează diferite afecțiuni cu care corpul uman se confruntă în această perioadă extrem de rece. Mierea este una dintre cele mai apreciate și iubite alimente, deoarece îmbină natura, sănătatea și terapia cu gustul delicios, având numeroase beneficii și întrebuințări. Așadar, cu un singur produs vei putea dărui atât de multe avantaje celor apropiați, dar și colegilor tăi. Nu în ultimul rând, mierea este un cadou util, deloc costisitor, potrivit pentru oricine, indiferent de ocazie. De fapt, chiar nu este nevoie de o ocazie specială pentru a oferi un cadou persoanelor dragi!


Un cadou românesc ideal, cu gust bun și de bun gust! 


Fie că dorești să oferi cadouri de Crăciun, de An Nou sau cadouri pentru diferite aniversări, te sfătuiesc să alegi să îi îndulcești pe cei dragi și să-ți surprinzi angajații sau colaboratorii oferindu-le delicii naturale, pline de beneficii pentru organism. Alege, deci, mai mult decât un simplu cadou: alege Apidava! Astfel, te poți remarca cu un cadou rafinat și deosebit de savuros, cu avantaje pe termen lung. Cadoul deosebit, cu miere de albine dulce, sănătoasă și aromată cu siguranță îi va bucura pe toți!

Niciun comentariu: