vineri

FARMACIILE VIVAT

-din grija pentu familie-



De la un timp sunt mai mereu obosita...

Dar oare aceasta stare vine doar de la lipsa somnului?!
Stiu ca in timpul somnului corpul se regenereaza si capata forte noi. Dar somnul meu este, daca nu cantitativ, macar e sigur calitativ! (poti sa tai lemne pe mine, nu ma scol decat de dimineata). Asa ca nu stiu de unde aceasta stare de oboseala...

La medic am fost- dar diagnosticul de ,,oboseala cronica" nu m-a linistit deloc - din contra...

Asa ca am inceput sa ma documentez si am gasit un articol foarte amplu despre epuizare si oboseala continua unde se enumera atat cauzele cat si remediile.

Si pentru ca tot medicul mi-a reamintit ca deficitul de magneziu poate sa-mi dea stari de neliniste, tremur sau crampe musculare si deci sa conduca la aceasta stare de oboseala si stres, am cautat sa introduc in alimentatie doza optima recomandata: 350 mg. Aceasta doza zilnica se regasete in cantitatile de alimente de mai jos:
-60 g. tarate de grau,
-75g. seminte de floarea soarelui,
-200g. fasole,
-200g.nuci,
-250 g. fulgi de ovaz,
-500g. spanac sau
-1200 g. carne.

Si pentru ca am gasit si farmacia unde gasesc mereu profesionisti gata sa ma ajute, amabili si saritori, mereu cu zambetul pe buze si foarte atenti la detalii, va recomand cu incredere  Farmacia Vivat - aici am gasit cu adevarat leacul la boala mea ,,cronica".

La nivel national 700.000 de oameni interactioneaza cu VIVAT saptamanal. Atunci cand esti pe strada, uita-te dupa o farmacie independenta, semnalizata Vivat.

Care este farmacia cea mai apropiata de sufletul vostru?!

http://www.vivat-familia.ro

Recomand: 


Niciun comentariu: