duminică

Participa la blogSpring

 si castiga un Allview P6 Energy



http://bit.ly/blogspring2015

Cine nu si-ar dori un astfel de telefon?

Eu, va spun, pe testate, ca-si merita toti banii. Am avut norocul sa pot sa-l butonez o zi intreaga. M-am bucurat ca un copil la vederea display-ului imens si de designul subtire.

http://allview.ro/p6-energy.html

Allview P6 Energy atrage atentia prin profilul elegant si prin diplay-ul cu rezolutie HD 1280x720 pixeli. As spune ca este cel mai elegant smartphone- negrul e folosit in mod intensiv, rama metalica ce inconjoara telefonul contribuie si la un plus de rigiditate. Logo-ul Allview este stilizat pe spatele telefonului ceea ce face sa nu distraga atentia in partea frontala. 


http://allview.ro/p6-energy.html

Mi-a placut mult capacul net, ce nu aduna amprente si da un grip foarte bun( n-ati uitat ca vorbesc de un smartphon generos cu un ecran de 5 inch, nu!?) E foarte usor, cantareste doar 176 de grame si are o grosime de 8,9 mm.- dar da impresia unui telefon mai mare, impresia fiind generata de marginile laterale si cele din partea superioara si inferioara. (se poate folosi, totusi, cu o singura mana- tasta power si reglarea volumului pot fi facute fara problema cu degetul mare). Camera foto si video - 8 megapixeli, autofocus, LED flash, camera frontala de 2 megapixeli. Aici, la camera, am intampinat o mica problema- la controlul tactil ce trebuie apasat spre a capta imaginile. Nu functiona ,,din prima" :D, dar i-am instalat LG Camera si filmeaza mai bine in HD, plus ca are mai multe optiuni la setare (pe semintuneric- camera e slaba-,,are purici"-cum spune fii-mea).
L-au butonat, pe rand, toti din familie, cam 10/12 ore (fiecare cu ce-l interesa :D ) si nu s-a blocat (reset nici atat). Jocurile functioneaza impecabil, fara lag-uri (mi-a zis fii-mea) si tot de la ea stiu ca Skype functioneaza ireprosabil video/audio. Difuzorul se aude foarte tare (confirma si bunicuta). Si prin BT se aude foarte bine, n-a avut nicio problema sotul. Ma intreba cineva despre distanta la care functioneaza BT-ul, dar n-am stiut sa-i raspund, pentru ca nu am incercat. Data viitoare il pun pe sot sa-si ,,uite" telefonul in casa, si voi vedea la ce distanta anunta casca pierderea conexiunii (o chestie frecventa, la telefoanele noastre :D ).

Iata cateva specificatii hardware detaliate ale smartphone-ului:

http://allview.ro/p6-energy.html

Pot spune ca Allview P6 este cel mai elegant smartphone dual-sim cu pretul sub 200 de euro! 

http://allview.ro/p6-energy.html

Asa ca, daca avem noroc, il putem castiga pe blogSpring. Aici gasesti concursuri diverse cu premii minunate si valoroase; daca ai un blog poti participa la toate campaniile desfasurate de blogSpring. Blogg-erii pot alege la ce campanii participa (un participant poate opta pentru o singura campanie, doua sau toate campaniile- premiile fiind cele aferente acelor campanii). Premiile sunt acordate de catre sponsori in termen de 45 de zile de la finalizarea jurizarii. Simplu, nu!?

Clasamentul concursului blogSpring se realizeaza in functie de notele primite de la fiecare sponsor in parte, la campaniile la care ati participat. (note de la 1 la 10, cu zecimale - astfel ca lupta pentru suprematie este foarte stransa).

Va invit, asadar, sa le luati toate premiile!!! 
Succes tuturor!

Niciun comentariu: