sâmbătă

Cum mi-am ales termostatul de ambient

Acum cateva luni aveam o mare problema cu somnul: ma trezeam in toiul noptii si nu mai puteam adormi la loc. Am incercat tot felul de ceaiuri si medicamente, dar fara prea mare succes. 

Salvarea a venit de la farmacia mea de suflet, Vivat Familia

http://www.vivat-familia.ro

Stand la coada, am auzit o doamna care cerea sfaturi farmacistei legate tot de aceeasi problema: tulburari ale somnului, oboseala . Farmacista, o profesionista foarte draguta si mereu atenta la detalii, a intrebat de temperatura din camera, spunand ca aceasta influenteaza calitatea somnului. Astfel, o temperatura mai mica sau mai mare poate duce la un somn nelinistit. Pentru reducerea oboselii si a extenuarii i-a fost recomandat EQUILIBRA, despre care stiam si eu ca este foarte eficient (contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar).
http://www.vivat-familia.ro/campanii-vivat/produse/equilibra-3.html

Si m-am gandit ca aceasta poate fi adevarata mea problema! Temperatura ambientala (atat de simplu?!)...pe care trebuia s-o rezolv imediat. Pentru o temperatura optima si constanta in locuinta aveam nevoie de un termostat. Am cautat informatii despre alegerea corecta si, mai ales, despre instalarea si folosirea lui in conditii optime.

http://blogdetehnologie.ro

Am gasit tot ce ma interesa intr-un articol amplu pe site-ul Blog De Tehnologie, un blog care aduna intr-un singur loc multe si variate informatii legate de tehnologie (nu numai IT&C) dar si informatii legate de descoperiri stiintifice, roboti sau automatizari.

Asa ca dupa ce am aflat totul despre cum trebuie sa-mi aleg un termostat, pentru ce anume trebuie instalat si cum se foloseste, am hotarat ca trebuie sa cumpar unul cat mai repede.
Dar nu orice fel de termostat, ci unul care poate regla temperatura din camera in comexiune cu telefonul mobil. Astfel voi putea sa-mi programez de pe telefon cand sa porneasca minunatul aparat sau cand sa se opreasca. As vrea sa citesc pe Blog de Tehnologie mai multe articole despre cum ne ajuta tehnologia sa ne pastram sanatatea.

Apropos, daca va abonati la newsletterul Blog De Tehnologie in luna mai, poti castiga o casca Bluetooth.

Apropos, daca nu stiati inca, la nivel national 700.000 de oameni interactioneaza cu VIVAT saptamanal. Atunci cand esti pe strada, uita-te dupa o farmacie independenta, semnalizata VIVAT. Acolo gasesti trusa Vivat- setul de medicamente, adaptat nevoilor tale si celor dragi tie, in functie de sezon. Uita-te pe pagina numita CAMPANII, sa vezi ce ti-ar putea fi de folos chiar acum.


Niciun comentariu: