vineri

PENTRU FINII MEI, CU DRAG...



Pe 10 mai se implineste 1 an de la cununia civila a dragilor mei fini, Sergiu si Mihaela.
La multi ani impreuna, frumosii mei fini! 




Pentru ca-mi sunt deosebit de dragi, m-am gandit sa le fac un micut cadou; am cautat ceva care sa le aminteasca in fiecare zi de acest minunat eveniment din viata lor. Si ce poate fi mai potrivit decat un televizor!?
http://www.dwyn.ro/televizor_led_jtc_54cm_full_hd___open_box-39951-0.html
Pentru ca am avut  numai experiente placute cu DWYN SHOP, am hotarat sa cumpar tot de aici cadoul pentru fini.

Sunt sigura ca ati auzit de Dwyn Shop, doar au 10 ani vechime in online, dar au si un magazin fizic pentru a proba/vedea produsele preferate.

Stiti de ce iubesc eu DWYN SHOP?

Mie imi place cel mai mult ca poti comanda la ei 24h/7 zile, au un program prin care poti intreba verbal sau online despre orice produs ce te intereseaza si prin care operatorii (specialistii) te indruma spre o alegere cat mai buna, oferindu-ti sfaturi si variante cat mai diverse, totul pentru satisfacerea doleantelor tuturor clientilor.
Plata se face cash in magazin, cash la livrare (dupa ce verificati coletul), cu cardul in magazin, cu cardul online (au sistem 3D secure), au sisteme de rate avantajoase, toate produsele fiind asigurate pe durata transportului si beneficiezi si de posibilitatea returului produselor in 14 zile, ceea ce este un lucru foarte ok.


Si pentru ca puisorul meu drag, Cezar-Gabriel, tot luna aceasta (pe 24) face 1 anisor, nu puteam sa nu-i iau ceva si lui. Bineinteles ca la Dwyn Shop gasim si Jucarii, hainute, accesorii copii asa ca am gasit rapid ceva frumos si practic.


http://www.dwyn.ro/booster_pliabil_chef-33960-0.html
Sper sa nu mai fie asa mofturos la mancarica dupa ce-l foloseste! :D

Apropos, ati vazut ce mega-promotii au!?

Niciun comentariu: