joi

De ce imi place Grecia? 

sau

 Unde sa-ti petreci vacanta de vis?

Anul acesta am stabilit deja ca vrem sa revedem Grecia.
Cum!? Si voi, la fel!? 

Acum nu ne putem inca hotari  unde anume sa mergem.

Ne-ar incanta sa revedem Parga...


- o statiune complexa, unde gasesti si agitatie, aglomeratie, varietate ( in localitatea propriu-zisa) si reversul; in cartierul Valtos, adica locatii aerisite si vegetatie abundenta. Aceste doua entitati complementare va pot oferi o vacanta de neuitat, in functie si de temperamentul fiecaruia, pentru ca aici gasesti si zarva, placuta mai ales tinerilor, dar si locuri unde poti sa admiri si sa ,,asculti" in liniste natura. 

Dar sa va spun ce mi-a placut in Parga:

* Castelul Venetian- principala atractie a statiunii,


*  Fabrica( muzeu ) de ulei de masline- Paragaea


* Watermuller -moara de apa- muzeu, amplasata intr-o frumoasa padurice (se poate merge contra-cost cu trenuletul: 8 euro/adult, 6 euro/copil),



* Castelul lui Ali Pasa, situat in localitatea Anthousa- un castel bine conservat, care ofera o panorama superba localitatilor invecinate (Parga, mai ales) dar si insulele Ionice de nord (Corfu, Paxos, Antipaxos).
-intrarea in castel

- priveliste de pe castelul lui Ali Pasa


Pentru ca-mi plac provocarile, am sa va las pe voi sa hotarati! 

Insa am si eu cateva preferinte, de care va rog sa tineti seama: as vrea sa vad anul acesta Lefkada, Skiathos sau Skopelos- deci va rog sa-mi spuneti voi pe care s-o aleg.

Ma incanta o vacanta la Lefkada datorita plajelor salbatice (Porto Katsiki, Kathisma, Egremni, Agios Ioannis, Vassiliki, Agios Nikitas, Nidri, Nikiana, Desimi Beach Vlichos, Gialos, Kalamitsi, Mylos, Pefkoulia, Poros Mikros Gialos) cu vegetatie luxurianta si nenumarate oportunitati de distractie, toate intr-o atmosfera inconfundabila, autentic greceasca.
Dar va las pe voi sa decideti!

M-am hotarat deja ce agentie voi folosi pentru calatoria mea-AEROTRAVEL, pentru ca am fost foarte multumiti de fiecare data de pasiunea si profesionalismul angajatilor, care incearca sa gaseasca cele mai bune variante pentru a transforma orice vacanta intr-o experienta de neuitat. 


http://www.aerotravel.ro

Pentru diversitate puteti accesa si Maryland .

Destinatii de vis pentru o vacanta perfecta!

Niciun comentariu: