miercuri

Un QuickMobile prietenos


https://www.quickmobile.ro


Cine n-ar vrea sa aiba prieteni care sa ne ajute sa facem bani repede, fara prea mare efort?

https://www.quickmobile.ro



QuickMobile e un astfel de prieten, care  are in spate o echipa dedicata de profesionisti ce ofera prin servicii personalizate o experienta de shopping unica, accesibila, bucurandu-ne din plin de produsele brandurilor preferate: Jean Paul Gaultier, Guess, kenzo, Moschino, Karl Lagerfeld, Hello Kitty, Mini Cooper, Ferrari si altii.

https://www.quickmobile.ro

Ce imi place cel mai mult la Quickmobile!?- ca putem face precomanda - daca vrem sa fim primii care detinem cele mai noi telefoane si gadgeturi, toate acestea la cel mai bun pret. ( - Da, stiu!!! Cu placere! ;) ) 

https://www.quickmobile.ro

Cum ne ajuta +QuickMobile sa castigam bani!? 
Foarte usor! 
Prin promovarea produselor! 
Nu trebuie decat sa accesezi QuickMobil in Profitshare - o retea de afiliere cu cele mai mari vanzari din Romania, care reprezinta solutia de marketing online folosita de unele din cele mai importante magazine si furnizori de servicii online.
In cadrul retelei de marketing afiliat Profitshare aveti ocazia sa castigati bani online prin promovarea produselor Quickmobile. Fiecare vanzare generata de dumneavoastra prin metodele alese de promovare este recompensata printr-un comision intre 3% si 20 %, in functie de categoria produsului, astfel:
QuickMobile ofera comisioane ce depasesc media oferita de advertiserii IT&C din retelele de marketing afiliat, respectiv 3% pentru Telefoane si Tablete, 10% pentru produsele din categoria Gadgets, 20% pentru articolele din categoria Accesorii, 20% pentru produsele din categoria Branduri de Lux.
QuickMobile se adreseaza in special pasionatilor de tehnologie, care-si doresc dispozitive de ultima generatie, provenite de la branduri de renume mondial. 
Portofoliul include peste 6000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internationale premium, o oferta foarte variata ce cuprinde produse din domeniul IT&C, gadgeturi, accesorii si branduri de lux.

https://www.quickmobile.ro

Poti promova produsele pe website-ul sau blogul tau, pe forumurile pe care activezi sau, mai simplu, pe diverse retele sociale.

https://www.quickmobile.ro

Acum stiti de ce majoritatea site-urilor sunt pline de reclame la diferite produse sau magazine! ;)



Niciun comentariu: