marți

Vara asta purtam, desigur, CBStore!


Iti doresti sa fii increzatoare si frumoasa in fiecare zi?
Iti doresti sa emani feminitate si rafinament? 
Iti doresti sa faci shopping eficient?
Inca iti cauti tinuta perfecta pentru aceasta vara?!
Esti un barbat activ, increzator in propriile forte sau o femeie putenica, de succes? Oricine ai fi, traiesti in lumea moderna si desi nu haina face pe om, aceasta are un cuvant greu de spus in imaginea personala. Imbraca-te in fiecare zi cu stil si nu uita  sa pui un accent personal fiecarei tinute. Alege ce ti se potriveste de pe CBStore si poarta totul cu increderea cu care o printesa isi poarta coroana. Am sa-ti arat locul care te va face fericita doar cu un clic - magazinul online, brand  +Catalin Botezatu . Aici vei putea alege in functie de stilul si personalitatea ta, te vei imbraca punandu-ti toate atuurile in evidenta, pentru ca numai aici, la CBStore gasim calitate si rafinament la cele mai bune preturi.




Cauti tinute de vara comode si care sa atraga admirativ toate privirile? 
Sa alegem, deci, calitatea, inainte de toate! 
Toate produsele sunt fabricate integral in Romania, din materiale de calitate superioara. Eleganta si bunul gust se intrepatrund iar produsele rezultate incanta privirea si bucura sufletul.


Iata outfit-ul meu preferat format din produsele CBStore - Ce parere aveti?

Camasa cu broderie CB pe manseta, creata pentru a evidentia formele, perfecta pentru orice ocazie. E disponibila pe diverse culori. O camasa ajustata pe corp, ideala pentru un look indraznet si fashion forward. Este extrem de versatila, putand fi purtata la absolut orice si in orice combinatie, atat ziua cat si seara; de la blugi pana la pantalonul de stofa.

 







Pantaloni Catalin Botezatu 
Foarte comozi, avand o linie tip creion, din material strech, acest pantalon este o alegere cu stil. Incredibili de sexy, acesti pantaloni te transforma intr-o adevarata diva.


Cel mai mult imi place colectia de sneakers!! Modele deosebite, calitate ireprosabila si cu un design aparte, cu acesti pantofi cu siguranta vei fi invidiata. Sunt ideali pentru o tinuta confortabila. Poarta-i la jeansi sau la o rochita lejera si sigur te vei simti minunat cu o tinuta care atrage privirea din primele momente!


Sunt foarte comozi si te vei distra cu siguranta alaturi de prieteni intreaga zi, fara sa te deranjeze vreun pic.


Si daca ne gandim ca vom merge, cu sigurnata, anul acesta si la mare, nu ezita sa adaugi in cosul de cumparaturi si un costum de baie ( bine, pot fi chiar doua, sunt cu adevarat irezistibile).

Costumele de baie iti vor oferi un look exotic si senzual, iar imprimeul floral in culori vii te va face sa arati senzational si-ti va scoate perfect silueta in evidenta. Vara asta fii fashion purtand aceste costume de baie cu un design aparte, semnat Catalin Botezatu!!!

Nu uita!
Vara aceasta se poarta reducerile  de nota 10 de la CBStore!


http://www.cbstore.eu/shop/


http://www.cbstore.eu/shop/


Pe tine ce produs CBStore crezi ca te reprezinta!?

Niciun comentariu: