vineri

Copiii ne coloreaza viata

( si peretii )

Inca de la cativa ani copiii sunt indrumati sa invete cititul si scrisul, acest ,,ansamblu" fiind considerat principalul mijloc de comunicare intre oameni. Asadar, aproape oricine invata sa scrie, chiar daca nu va deveni poet/prozator. Toti vor fi insa, intreaga viata, cititori. 
Cam la fel stau lucrurile si cu ,,alfabetul" in pictura: insusirea unor minime cunostinte de limbaj artistic plastic asigura omului o armonie cu el, cu ceilalti, cu universul. Fara arta, omul inchide ferestrele sufletului dinspre partea ea mai frumoasa a vietii. 
Coloratul este foarte important pentru consolidarea unei educatii trainice. De aceea trebuie sa alegem activitati care sa-i amuze si sa-i invete in acelasi timp pe copiii nostri.
Coloratul/pictatul este o modalitate de petrecere a timpului liber cat mai eficient alaturi de cei mici. Si de ce sa nu folosim materiale de calitate, rezistente si pe placul celor mici?

Va recomand site-ul de unde fac cumparaturile pentru picii mei de la scoala- Colorit - magazinul cu zambete colorate. Aici gasiti produse diverse, de calitate pe placul tuturor celor mici. 

http://www.colorit.ro

Expedierea rapida a comenzilor si existenta unui departament tehnic care te poate ajuta cu sfaturi si detalii tehnice despre produse sunt puncte forte ale site-ului care te fac sa revii de fiecare data cu placere pentru noi achizitii.

Pentru mamicile cu copilasi talentati ce prefera peretii in locul foilor de colorat recomand creioanele cerate Giotto, care permit desenul pe suprafete lucioase precum sticla, ceramica, metal, (culorile sunt solubile in apa) si cariocile Washable/Sargent, care se curata usor de pe pereti/ mobila si chiar de pe haine. Aceste carioci sunt nontoxice.
http://www.colorit.ro/set-8-markere-lavabile-pt-sticla-sargent.html

Dar nu numai copiii folosesc cu placere creioane colorate. Coloratul a devenit o adevarata terapie anti-stres pentru adulti. Adultii carora le place sa coloreze si specialistii care s-au ocupat de aceasta problema afirma ca cine coloreaza se bucura de calm, seninatate si relaxare, uitand astfel necazurile vietii zilnice. Astfel, coloratul ajuta la combaterea stresului, depresiei, anxietatii si insomniei. Stimuleaza latura creativa, fara sa fie necesara stapanirea unei tehnici artistice sofisticate. Cu rezultate la fel de benefice putem folosi si culori acrilice, rezultatele fiind mult mai spectaculoase si artistice. 

Recomand, deci, cu placere, magazinul Colorit pentru diversitatea produselor, viteza de expediere a comenzilor si existenta unui departament tehnic care te ajuta cu sfaturi si detalii tehnice despre produse, ca un bun prieten. 

Alege si tu Colorit pentru o viata fara stres!

Niciun comentariu: