vineri

Trei sfaturi pentru vacanta perfecta




Recunoaste ca tot marea ramane locul tau preferat pentru vacanta. Are mai multa poezie si mai mult mister decat muntele. Si cum sa nu fie asa cand privesti imensitatea intinderii de apa, cand auzi zgomotul valurilor, cand simti nisipul fierbinte si briza? 
Cele mai multe povesti de dragoste se nasc tot aici, cele mai romantice amintiri, nebuniile cele mai mici sau mai mari sunt de la mare.

Stiu ca abia astepti ca soarele sa-ti coloreze frumos pielea trupului. Razele soarelui, insa, iti pot face si mult rau, insolatiile si arsurile fiind cele mai frecvente. Preventia este mai eficienta si mai usor de aplicat decat solutionarea ulterioara a problemelor. Un bronz perfect il poti obtine cu Ideal Soleil Gel, un fluid intensificator al bronzului cu SPF 30 ce ajuta la protejarea pielii de razele UV si la accentuarea procesului de bronzare. 
http://cmstore.ro/products/ideal-soleil-gel-fluid-intesificator-al-bronzului-spf-30-50-ml-vichy
Usor de aplicat pe piele inainte de a te expune la soare si reaplicat ori de cate ori iesi din apa, gelul  este rapid absorbit de piele incat nu vei deveni un om al nisipurilor la orice pala usoara de vant.
Organismul are nevoie de protectie impotriva radiatiilor, mai ales ca stratul de ozon se epuizeaza. Cand alegem protectia solara, nu doar factorul de protectie conteaza ci si beneficiile: hidratare intensa, finisare invizibila, efect de infrumusetare a pielii sau bronzare rapida.
Un singur flacon de Ideal Soleil Gel te scapa de iaurt, otet, rosii sau alte ingrediente pe care le pui in disperare de cauza pe zonele de piele arse de soare. Il poti comanda aici si il primesti la timp pentru a-l pune in bagajul de concediu.

Si pentru ca petele sunt bune doar pentru dalmatieni, va recomand pentru o piele neteda, curata, limpede, produse fito-dermatocosmetice - produse potrivite tuturor tipurilor de ten ce raspund unei game variate de nevoi cosmetice. Componentele bioactive actioneaza delicat si se bucura de eficienta crescuta, permitand utilizarea unor cantitati mici de extract sau formula. Eu folosesc de foarte mult timp Apa termala La Roche cu efecte extraordinare pentru ten. Este extrem de eficienta pentru persoanele care sufera de eczeme, psoriasis sau rosacea, ajutand la indepartarea petelor generate de aceste afectiuni dar si diminuarea senzatiei de mancarime de la nivelul fetei. Este la fel de benefica pentru femei si barbati eliberand pielea de ,,stresul" zilnic- adica expunerea prelungita la soare, praf si substante toxice din aer, barbierit sau epilat ori chiar schimbari bruste ale temperaturii de care avem tot mai mult parte in ultimul timp.
http://cmstore.ro/products/pachet-promotional-apa-termala-la-roche-150-ml-50-ml-gratis

Stim ca vara orice milimetru conteaza - asa ca va recomand si cateva alimente speciale care va vor ajuta sa va simtiti mai bine si va vor ajuta in lupta cu kilogramele. Va propun sa incercati faina integrala de orez, faina fara gluten, cereale fara gluten, dulciuri si fructe uscate care ajuta la scaderea colesterolului sau la imbunatatirea digestiei. Mie imi plac foarte mult bomboanele cu ghimbir. Picant!!!
http://cmstore.ro/collections/alimente-speciale/products/a000893
Pentru bunastarea ta fizica, o vara si un concediu fara probleme, vara asta iti recomand produse pentru protectie solara, fito-dermatocosmetice si alimente speciale de pe Cumpara Medicamente.

O vara perfecta, oriunde v-ati afla!

Niciun comentariu: